FB pix Is een sterke magneet gevaarlijk? - Artikelpost

Is een sterke magneet gevaarlijk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1097 | Aantal woorden: 325 | Datum: | 0 commentaar

Sterke magneten zijn erg handig en kunnen op allerhande manieren gebruikt worden. In huis kun je zeker 7 of 8 plaatsen vinden waar een sterke magneet te pas kan komen, maar als je ze gebruikt moet je wel voorzichtig zijn.

  • Voor kinderen kan het echt gevaarlijk zijn. Kleine magneetjes kunnen ze gemakkelijk in hun mond stoppen en inslikken. Ze kunnen dan samentrekken in hun darmweefsel en dan is er een operatie nodig om de magneten te verwijderen.
  • Als er een ongeluk gebeurt en dat de magneten op een of ander manier door een zware klap verbrijzeld worden, kunnen ze in kleine stukken breken. Ze kunnen dan best scherp zijn en kunnen ze in je ogen of ergens anders op je lichaam belanden. Ze zijn heel scherp. Bijna net als glas, dus als je ze opruimt moet je voorzichtig zijn.
  • Ze moeten niet in de buurt komen van credit cards, pacemakers, televisie toestellen, GPS en andere gevoelige elektrische en elektronische apparaten.
  • Als je werkt met grote magneten of als je magneten op een stapel hebt gezet, kunnen ze opvallen en hetzelfde effect hebben als een hamer. Je zou je vingers of tenen kunnen bezeren of erger.
  • Je kunt blaren krijgen of ook beginnen te bloeden als je vingers tussen magneten komt te zitten. Als je met grote magneten omgaat met je ervoor zorgen dat je veiligheidshandschoenen aantrekt. Ze kunnen je vingers zelfs pletteren en je botten breken.

Je ziet dus dat sterke magneten best gevaarlijk kunnen zijn. Als je op deze dingen let, dan zullen je familie en jij veilig blijven.Over de Auteur

Zelf was ik laatst opzoek naar een sterke magneet om iets op te hangen. Toen ik hier naar opzoek was liep ik tegen een aantal zaken aan. Deze zaken wil ik graag met jou delen zodat je weet waar je mee bezig bent.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo