Is jouw keuken compleet? - Artikel Post - Artikel Marketing

Is jouw keuken compleet?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 189 | Aantal woorden: 728 | Datum: | 0 commentaar

Niets is zo vervelend wanneer je een gezellige dag of avond organiseert maar er ontbreekt een cruciaal element in je keuken. Tijd om daar verandering in te brengen!
Ga je aan de slag om het je gasten zo behaaglijk mogelijk te maken en wil je ze verwennen met jouw kookkunsten en vaardigheden als gastvrouw- of heer? Dan moet je er wel zeker van zijn dat je alles in huis hebt gehaald om dit mee voor elkaar te krijgen. Afhankelijk van wat je precies nodig hebt voor de gerechten en dranken die je wilt serveren kun je zelf een checklist maken. We hebben hieronder een aantal gangbare voorbeelden samengesteld.

Vlam in de pan!

Ja, dûh. Natuurlijk moet je flink wat pannen in huis hebben om een breed aantal gerechten te kunnen bereiden en serveren. Maar wat er allemaal in jouw verzameling thuishoort hangt af van wat je wilt kunnen koken, bakken, braden, grillen en stomen. Daar komt nog bij dat je goed moet uitkijken of je een universele pan koopt of een tje die enkel geschikt is voor gas dan wel inductie. Ga bij jezelf te rade om te bepalen wat je allemaal nodig hebt voor de maaltijden die jij op tafel wilt kunnen zetten!

Ze smelten de kazen!

Niets is zo gezellig als je gezelschap verzamelen rondom een fondueset. Het handige hieraan is dat iedereen precies zoveel kan eten als hij of zij wil. Fondue kan ook als nagerecht ingezet worden, aangezien je er chocolade mee kunt smelten. Tip: witte chocolade fondue met aardbei. Waarschuwing: hierna wil je absoluut nooit meer iets anders!

Wat zullen we drinken…

...nou, wat heb je staan? Wat heb je voor je gasten in huis gehaald? En bovenal, wat voor glazen heb je in de kast staan? Onderschat het belang daarvan niet! Zeker in het geval van wijnen en feestbubbels is de vorm van het kristal - of glas als je een kleiner budget hebt - cruciaal om de juiste temperatuur en smaak te behouden. Dat geldt in zekere mate ook voor whiskey’s en longdrinks. Bij wijnen moet je dit echter zéér serieus nemen.

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Cookinglife

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo