FB pix Italiaanse design keukens zijn helemaal in - Artikelpost

Italiaanse design keukens zijn helemaal in

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1134 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

 

Een keuken is tegenwoordig veel meer dan een plek waar het eten wordt bereid. Dit blijkt met name uit de vele keukengidsen waar gezinnen gezellig met elkaar staan te praten, leunend op het aanrecht. Maar ook de vele gesprekken die urenlang kunnen duren in de keuken, terwijl er rustig gekookt wordt, zijn hier een kenmerk van. Nu er open en semi-open keukens zijn, wordt de keuken steeds meer een soort verlengstuk van de woonkamer. In veel woningen is de keuken zelfs al het hart van de woning.

 

Door de jaren heen, verandert de trend in woonkamers. Bekende stijlen door de jaren heen zijn onder andere strak, modern en minimalistisch. Maar ook landelijk, klassiek en nostalgisch zijn bekende stijlen voor de woonkamer. En deze stijlen trekken ook door naar de keuken. Zeker bij Italiaanse design keukens is dit heel goed te zien. Momenteel is roestvrijstalen keukenapparatuur helemaal in. In keukens met Italiaans design is dit heel mooi door te voeren.

 

In Italië vinden vooral ovens van 90 cm breed (normale ovens zijn zo'n 60 cm breed) gretig aftrek, net als de vijf- of zespits fornuizen, met een wokbrander of een pit voor de vispan. Wanneer je veel ruimte hebt in je keuken, kan dit ook bij jou. En dat zorgt voor een hele chique uitstraling, waardoor je jezelf in het echte Italië waant. In Italiaanse keukens is het ook heerlijk koken en vooral natafelen.

 

Het voordeel van keukens van Italiaans design is dat ze design en functionaliteit weten samen te brengen als geen ander. Denk bijvoorbeeld aan afzuigkappen. Normaal zijn dit lelijke kappen die veel lawaai maken. Bij Italiaans design is dit niet het geval, daar zijn afzuigkappen bijna geruisloos. En bovendien zien ze er niet uit als de standaard lelijke afzuigkappen, maar hebben ze een fraai en stijlvol uiterlijk. Een afzuigkap wordt in een Italiaanse design keuken zelfs een blikvanger.Over de Auteur

Wever en Groen is een aanbieder van diverse merken Italiaanse design keukens. Ook kun je bij Wever en Groen terecht voor het ontwerpen en plaatsen van een keuken op maat. Wever en Groen is met name actief in de regio Den Haag.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo