FB pix Jacht op inbrekers in Rotterdam geopend - Artikelpost

Jacht op inbrekers in Rotterdam geopend

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 636 | Aantal woorden: 388 | Datum: | 0 commentaar

Diefstallen met weerloze slachtoffers (zoals ouderen) en woninginbraken hebben voor de politie in Rotterdam een hoge prioriteit. Om er voor te zorgen dat de diefstallen teruggedrongen worden, heeft de politie een speciaal woninginbrakenteam samengesteld. Het team startte vorig jaar december en is bezig met een opmars tegen de woninginbraak in Rotterdam-Noord en Lansingerland. Naast het aanstellen van een team, verricht de politie extra toezicht in de wijken van Rotterdam-Noord. Door meer surveillance en actief op daders te jagen wil de politie een halt toe roepen aan woninginbraken. Als tip geeft de politie mee dat goed hang- en sluitwerk belangrijk is om inbraken te voorkomen. Zorg dat u voor inbraakbeveiliging kiest met een SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) certificering. Deze biedt u de optimale bescherming op het gebied van inbraakbeveiliging.

3 minuten maken het verschil

Voor een SKG-certificering, moet het hang- en sluitwerk bestand zijn tegen inbraken. Het hang- en sluitwerk mag in 3 minuten geen krimp geven, of niet de mogelijkheid bieden om een inbreker binnen te laten. Nu zult u denken dat dit niets voorstelt. Het betekent namelijk 3 minuten geconcentreerd, doelgericht en heel erg hard werken. In de praktijk betekent dit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt. Daarom zorgt u ervoor, dat u een slotenservice kiest met de juiste papieren om uw woning veilig te maken.

Alderliesten Onderhoud weet wat veilig wonen is

Door jarenlange ervaring met het zetten van hang- en sluitwerk, is Alderliesten Onderhoud het aangewezen bedrijf om uw woning veilig te maken. De slotenmakers werken uitsluitend met het beste gereedschap en geven u uitstekend advies op gebied van inbraakbeveiliging. Ook als er sloten gerepareerd moeten worden, kunt u rekenen op de vakmannen van Alderliesten Onderhoud. In Rotterdam en omgeving bent u bij de slotenmakers aan het juiste adres om uw hang- en sluitwerk te regelen. Wilt u graag weten of u woning tegen inbraak bestand is? Maak dan gauw een afspraak met de slotenservice van Alderliesten Onderhoud.Over de Auteur

Alderliesten Onderhoud is een vertrouwd adres voor al uw onderhouds-, timmer- en kluswerkzaamheden. Ook hebben wij een slotenservice.Ons bedrijf bestaat sinds 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken alleeen met vakbekwame arbeiders en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van kozijnen, ramen, deuren, badkamers, toiletten, keukens en een 24-uurs slotenservice.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo