Jaloezieën, wat is er allemaal? - Artikel Post - Artikel Marketing

Jaloezieën, wat is er allemaal?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: sarah
Gezien: 201 | Aantal woorden: 540 | Datum: Thu, 15 Mar 2018 | 0 commentaar

De juiste raamdecoratie kiezen voor je woning blijft altijd een lastige opgave. Je moet goed kijken naar wat je met het interieur wilt uistralen. Ook moet je er bijvoorbeeld goed over nadenken welke functionaliteiten je handig vindt aan raamdecoratie en tot slot daarbij dus de juiste raamdecoratie kiezen. Een goede optie voor raamdecoratie zijn jaloezieën. Dit omdat ze in verschillende materialen zijn waardoor het bijna bij elk interieur past en omdat ze heel handig in het gebruik zijn. In dit artikel wordt even kort uigelegd wat voor soort jaloezieën er allemaal zijn. 

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën zijn in Nederland heel populair. Het geeft een hele strakke uitstraling en zijn daarom geschikt voor een heleboel ruimtes. Denk aan de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor. Ook in de keuken passen ze heel goed en zelfs in de badkamer komen ze goed van pas. Kortom, ze kunnen overal wel. 

Ook kun je de aluminium jaloezieën heel handig afstellen door aan de bijgeleverde draaistang te draaien. Zo kun je op elk moment de juiste lichtinval bepalen. 

Houten jaloezieën

Dan heb je ook nog de houten jaloezieën. Qua functionaliteiten verschilt dit niet met de aluminium jaloezieën. Wel geeft het een hele andere uitstraling aan de ruimte. Ze maken de ruimte echt een stuk warmer en hebben meer karakter. Ook kun je houten jaloezieën in een heleboel verschillende kleuren bestellen waardoor het perfect aansluit bij jou smaak. Om het allemaal nog beter te laten passen kun je de jaloezieën op maat laten maken. 

Horizontale jaloezieën van kunststof

Tot slot heb je ook nog de kunststof jaloezieën. Deze zijn een stuk voordeliger dan de houten variant. Een interieur waar de kunststof jaloezieën goed bij passen is bijvoorbeeld een landelijk en modern interieur. Ook is het heel handig aan de kunststof jaloezieën dat ze zeer geschikt zijn om te plaatsen in vochtige ruimtes. Denk hierbij aan de badkamer of keuken.

 Over de Auteur

Mijn naam is Anette, zeer geliefd interieurspecialist. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo