FB pix Je badkamer inrichten? Gebruik deze tips - Artikelpost

Je badkamer inrichten? Gebruik deze tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 334 | Aantal woorden: 535 | Datum: | 0 commentaar

De badkamer speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het is over het algemeen de eerste plaats waar je aan het begin van jouw dag tegenaan loopt, en vaak de laatste plaats die je bezoekt voordat je naar bed gaat. Hier maak je de finishing touch aan je look voordat je eropuit gaat met vrienden maar ook de laatste plek voordat je naar bed gaat. Hier kun je douchen, je tanden poetsen, ongewenste haren scheren, je huid hydrateren en af en toe voor andere hygiënische benodigdheden zorgen. Alles bij elkaar genomen breng je waarschijnlijk meer tijd door in je badkamer dan je misschien had verwacht. Hierdoor is het dus belangrijk dat ook jouw badkamer een fijne plek is om te zijn.

 

Kies een interieur stijl

Het hebben van een mooie badkamer is dus fijn, zo kan je namelijk genieten en ontspannen wanneer je er bent. Voordat je jouw badkamer gaat inrichten kan je dus het beste denken over een interieur stijl. Je kan iets totaal anders nemen dan de rest van de kamers maar je kan er ook voor kiezen dat de gehele woning in een stijl is. Als je een klassiek interieur hebt, kan je voor een klassieke badkamer gaan. Hetzelfde geldt voor een scandinavische inrichting.

Maak gebruik van accessoires

Misschien verwacht je het niet maar het plaatsen van accessoires voegt wat extra's toe aan je badkamer. Het is misschien lastig om een schilderij te plaatsen in je badkamer maar je kan bijvoorbeeld wel kijken voor badkamerplant inspiratie. Juist in een kleine ruimte is het belangrijk dat er voldoende schone lucht binnen komt. Met een plant krijg je dit wat sneller voor elkaar.

Buiten planten kan je ook een mooi rek plaatsen voor je handdoeken en een beeldje voor je raam.

Organiseer je badkamer

Juist omdat de badkamer vaak een kleine plek is, is het belangrijk dat je het goed organiseert. Op deze manier ziet het er mooi en verzorgd uit en kan je alles makkelijker vinden. Heb dus een plek voor je handdoeken en washanden, voor je verzorgingsproducten en voor de wasmachine en droger. Door gebruik te maken van mandjes zal je alles makkelijker kunnen opbergen en ziet het er ook nog eens leuk uit.Over de Auteur

Jarenlang heb ik gewerk bij een lokale badkamerwinkel. Vorig jaar heb ik de stap gezet om te gaan ondernemen als badkamer designer. Graag deel ik mijn kennis en ervaring.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo