Je eigen huis. Maar dan ook echt! - Artikelpost

Je eigen huis. Maar dan ook echt!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 233 | Aantal woorden: 717 | Datum: | 0 commentaar

In je eigen huis heb je het helemaal voor het zeggen. Maar wat nou als je je woning helemaal zelf ontwerpt? Groothuisbouw maakt het mogelijk!

Wanneer je een huis koopt en erin gaat wonen, kun je erop rekenen dat er allerlei aanpassingen zullen plaatsvinden. Maar dat is geheel overbodig wanneer je de bouw van je huis in eigen hand hebt! Kan dat dan? Ja, uiteraard! Anders begonnen we er toch niet over, slimpie?

 

Groothuisbouw timmert al een aantal decennia aan de weg om te helpen met het realiseren van dromen van een betere en comfortabeler toekomst. Onze huizen zijn namelijk precies zo comfortabel als jij wilt en bovendien ontzettend duurzaam! Dat is goed voor het milieu en prettig wonen voor jou. Als er ooit een nieuwe definitie van het concept ‘win-win situatie’ aan de Dikke van Dale zou moeten worden toegevoegd, dan zouden onze woningen daarvoor de perfecte kandidaat zijn!

 

Groothuisbouw is gevestigd in Emmeloord en een specialist in het construeren van welke soort woning dan ook. Villa’s, herenhuizen, boerderijen, alles is al meerdere keren de revue gepasseerd. Daarom profiteren onze klanten ook van een geheel foutloze constructie die nog jarenlang zal blijven bestaan. En daar komt dan nog bij dat je de woning qua uiterlijk en indeling helemaal zelf invult. Tel uit je winst!

Eigen huis ontwerpen

Zeg nou eerlijk; je eigen huis ontwerpen stond vast en zeker stiekem al jarenlang bovenaan je wensenlijstje, al dan niet onbewust. Dan is het hoog tijd om dit af te strepen wanneer je in zee gaat met Groothuisbouw! Kies eerst het woningtype uit als basis van het ontwerp moet dienen. Daarna volgt het model en de verschillende aanvullende opties. Denk hierbij aan serres, dakkapellen, balkons, etc. In totaal volg je zeven stappen om tot jouw droomhuis te komen. Wanneer je alle eigenschappen van je nieuwe stekkie hebt vastgelegd, krijg je direct een persoonlijke offerte toegestuurd.

 

Ook niet onbelangrijk om te vermelden; alleen al met de bouw van je nieuwe woning richt Groothuisbouw zich volledig op de toekomst. Alle energie in het huis dat we neerzetten is namelijk elektrisch en daarmee beter voor het milieu! Hiermee voldoen we de afgelopen jaren al aan de door de overheid opgelegde standaard voor 2020. Wen dus maar vast aan elektrisch koken!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Groothuisbouw!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo