Je eigen woning tijdelijk verhuren? - Artikelpost

Je eigen woning tijdelijk verhuren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 465 | Aantal woorden: 736 | Datum: | 0 commentaar

verhuur makelaarHet wordt steeds populairder, je eigen woning verhuren. Echter wordt er niet altijd positief over bericht en vaak wordt Airbnb genoemd. Er zijn daarentegen meerdere platformen waarbij je uw woning tijdelijk kunt aanbieden. Verhuurmakelaar Utrecht is daar een van en zorgt dat alles goed geregeld wordt, wat bij Airbnb of Fariues en Funda vaak niet het geval is. Bij Principle vastgoed kunt u naast uw huis verhuren ook woningen huren. De concurrentie kan echter soms moordend zijn, daarom bieden wij u een aantal tips aan om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiele huurders. 

Interieur

Een van de belangrijkste punten waar huurders op letten bij het tijdelijk huren van een woning is de interieur. Niets is saaier en deprimerend dan een woning die kaal en weinig kleur toont. Bedenk daarnaast wat je doelgroep is. Woon je bijvoorbeeld in hartje Amsterdam dan is er een grote kans dat jonge mensen, die houden van het stadsleven, geïnteresseerd zijn in jouw woning. Je woning snel aantrekkelijk maken hoeft niet duur te zijn, zo kunt u al met mooie bloemen, mooie houten lamellen en woningaccessoires het al een stuk levendiger maken.

Foto’s

Bij het maken van de foto’s is het van belang dat u woning er fris uitziet en er weinig frutsels in beeld zijn. Asbakken, kleren en vuil zijn een echte no-go. Zorg ervoor dat u huis er strak uit ziet en haal er desnoods een doekje langs. Kies daarnaast een mooie dag uit om uw foto’s te maken, foto’s met een fijn zonnetje die in huis schijnt is al een stuk aantrekkelijker dan wanneer het regent en zo uw foto’s erg donker uitziet. Als laatste is kunt u foto’s maken van hoekjes die uw woning uniek maakt, bijvoorbeeld een leuke balkon of een boekenkamer.

Je woning online plaatsen

 

Heb je alle informatie gereed? Dan is het tijd om je woning online aan te bieden!Over de Auteur

Perfect visit is een verhuurmakelaar voor eigenaren met woningen in Den-Haag, Amsterdam, Utrecht, Amstelveen en Rotterdam. Het bestaat uit een groot opgebouwd netwerk bestaande uit internatiale bedrijven, verhuurwebsites en partnermakelaars.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[306 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo