Je hebt interieurwensen, en nu? - Artikelpost

Je hebt interieurwensen, en nu?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 178 | Aantal woorden: 743 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen kent het gevoel wel, je zit al een tijdje met dezelfde meubels en dezelfde accessoires en je bent eigenlijk wel een keer toe aan wat nieuws. Of het nu gaat om een complete make-over of om de details als nieuwe planten, nieuwe dingen toevoegen aan je interieur blijft een mooie uitdaging. Naast de uitdaging van het kiezen is er natuurlijk ook de uitdaging om te bepalen of het daadwerkelijk wel past binnen jouw interieur. Het kan soms voorkomen dat je met iets thuiskomt, waarvan je achteraf denkt: Misschien stond die andere kleur wel mooier. Gelukkig kun je vandaag de dag op heel veel manieren kijken hoe nieuwe meubelstukken en accessoires staan in je woning. In deze blog ga ik een aantal van deze manieren beschrijven.

Interieuradvies

De betere meubelzaken kunnen je hierin graag van dienst zijn, gratis 3d interieuradvies. Hierbij kun je van te voren al precies zien hoe een bepaald meubelstuk uitkomt in jouw woning. Heb je bijvoorbeeld een room 108 bank op het oog, maar weet je simpelweg niet zeker hoe dit zal staan in jouw woning? Dan biedt een gratis 3d interieuradvies de oplossing. Hierbij ga je samen met de stylist wat de beste oplossing is voor jouw situatie. Met behulp van 3d tekensoftware en een plattegrond van jouw inrichting, kom je zo samen tot een passend design.

Zichtlocaties 

Voor de grotere verbouwingen is er nog een geweldige oplossing om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat. Namelijk, zichtlocaties. Dit zijn speciaal ontworpen locaties, die veelal in gebruik zijn door de inwoners, die open staan om hun creatie te delen. Zo kun je alvast een goede dosis inspiratie op doen, zonder dat je ergens aan vast zit. Dit soort zichtlocaties worden veelal gebruikt bij het inrichten van een kamer en suite.

Try it out 

3d tekensoftware is een mooi hulpmiddel om een goede indruk te krijgen van nieuwe meubelstukken in je woning. Maar bepaalde aspecten van je interieur heb je wellicht liever eerst zelf in handen.  Denk hierbij aan behang, plinten of het keukenblad. Hierbij heb je dan de optie om eerst even een proefstukje aan te vragen. Zo krijg je de juiste feel en touch met het materiaal.Over de Auteur

Maartje van SEO-ondersteuning beantwoordt belangrijke lezersvragen. In dit artikel lees je hoe je een leuke interieur uitkiest.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo