Je moet nou toch echt eens wat gaan doen, hoor - Artikelpost

Je moet nou toch echt eens wat gaan doen, hoor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 206 | Aantal woorden: 1480 | Datum: | 0 commentaar

 

Kom op, bij de pakken neer gaan zitten omdat je niks mag of kan, daar heeft werkelijk niemand wat aan. Jij incluis. Word weer actief!

 

Mocht je nou al heel gedreven zijn in deze periode waarin je sociale leven en mogelijkheden tot uitgaan aan banden worden gelegd, dan is onderstaande tekst niet voor jou. Heb je wel wat peptalk nodig? Lees dan vooral verder!

 

Het gevoel overvalt ons ook weleens. Die schier ongeremde motivatie om lekker in ons bed te blijven liggen en wachten tot we eindelijk gevaccineerd mogen worden om dan langzaam maar zeker ons ouwe leventje weer op te pakken. Maar daar word je natuurlijk alleen maar ongelukkig van! Liever ga je iets doen met al die extra tijd die je nu om handen hebt.

 

Wat dan? Tja, dat is helemaal aan jou. We gaan er maar even vanuit dat je hobby’s hebt. En sommigen vereisen misschien de deur uitgaan en worden je nu onmogelijk gemaakt. Nou, op naar wat anders dan!

Het staat met de rug naar je toe en wacht om zich voor je open te stellen

Ra ra, wat is het? Juist, een boek. Dat is al een eerste stap, als die bank je toch effe iets te lekker zit. Pak een boek en laat je inspireren. Zo heeft je geest in ieder geval nog de nodige beweging.

Stoute schoenen

Alhoewel, zolang jij je aan de maatregelen houdt, is er eigenlijk helemaal niks ondeugends aan. Ga eens wandelen! Eventueel met wat meer tempo. Dat betekent dat je wel sportkleding moet hebben, want daarin gaat hardlopen toch net iets gemakkelijker. Voor gewoon wandelen komen bergschoenen weer goed van pas, zeker wanneer je een bosrijk gebied of ander oneffen terrein uitkiest om je spieren los te schudden.

Leeg canvas

Nou, dat moet dan maar gevuld worden met de kleuren en de vormen die jij in je hoofd hebt zitten, hè? Ervaring is niet nodig, noch tevredenheid met het eindresultaat. Althans, in het begin niet: al doende leert men.

Lekker raggen

Of juist iets heel gevoeligs componeren. Hangt er ook vanaf of je een drumstel of gitaar gebruikt, En in dat laatste geval: akoestisch, elektrisch en/of bas? Bovendien zijn er ook nog andere strijk-, snaar- en blaasinstrumenten te noemen.

Tuinruimen

Of in ieder geval op orde maken. Sommige begroeiing heeft geen enkele zorg nodig, behalve af en toe een plensbui. Andere planten en bloemen vereisen veel meer aandacht. En wie weet kun je de vogels in je tuin helpen door er een prachtig vogelhuis van Esschert Design neer te zetten. Misschien ben je overigens wel creatief genoeg om er zelf eentje te ontwerpen en in elkaar te zetten!

 

 Over de Auteur

De schrijver van dit artikel is altijd enthousiast over de onderwerpen waar hij over mag schrijven, en doet zijn werk dan ook met veel plezier.

Dat stukje enthousiasme lees je direct terug in het artikel!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo