Jouw tuin uniek én praktisch maken | Gadero - Artikel Post - Artikel Marketing

Jouw tuin uniek én praktisch maken | Gadero

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 73 | Aantal woorden: 867 | Datum: | 0 commentaar

Je kunt pas echt van je tuin genieten wanneer je deze volledig naar eigen inzicht hebt ingericht. Bekijk ons ruime assortiment voor een scala aan mogelijkheden!
Een enorme tuin oppervlakte vraagt om een passende invulling. Daar weten wij bij Gadero alles van! Daarom bevat ons brede aanbod ook allerlei manieren om je tuin te verfraaien met elementen die ook nog eens een praktisch nut hebben. Denk hierbij aan een terreinafscheiding of een constructie die je beschermt tegen de elementen. Kun jij dergelijke toevoegingen wel gebruiken voor je persoonlijke paradijs? Aarzel dan niet langer en bekijk wat Gadero je allemaal te bieden heeft!

Afscheiding

Het moet zowel voor je kinderen en je huisdieren als voor buitenstaanders duidelijk zijn waar ze wel en niet mogen komen; de eerste twee niet buiten en de laatste categorie mensen en dieren niet binnen je erfgrens. Oké, dan heb je nog vogels maar dat is weer een ander verhaal.

Enfin.


Door een hek, glaswand, schutting of borderrand(en) te plaatsen geef je precies aan waar jouw erf begint en eindigt. Kies bovendien voor duurzame houtsoorten om deze afscheiding ook nog eens een prachtig uiterlijk mee te geven!

Overkapping

Wil jij je nieuwe zitplek uitbreiden met een bescherming tegen felle zon en genadeloze regen? Kies dan voor een houten overkapping van Gadero! Deze is in vele verschillende modellen aanwezig in onze uitgebreide collectie. Kies voor een variant met zijwanden wanneer je je ook nog eens voor de effecten van sterke windstoten wilt kunnen behoeden. Zo hoef je niet direct naar binnen te vluchten wanneer op een aanvankelijk stralende dag het weer in een keer omslaat!

Sierbestrating

 

Een uniek looppad leg je aan met de stenen van Gadero! Om specifieker te zijn, met de sierbestrating van het toonaangevende merk Excluton. Dankzij een zeer uiteenlopend assortiment vind je precies de tegels - grof of egaal, met of zonder opdruk - die jouw tuin voorzien van een schitterende finishing touch. Bovendien biedt dit merk verschillende stenen die heel geschikt zijn om een authentiek ogend muurtje mee op te bouwen! Bekijk alle mogelijkheden in ons brede online aanbod.


Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[154 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[127 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo