Kaarsen bestellen online - Artikel Post - Artikel Marketing

Kaarsen bestellen online

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 63 | Aantal woorden: 733 | Datum: | 0 commentaar

 

Om gezelligheid in huis te creëren steken veel mensen met grote regelmaat een aantal kaarsen en theelichten aan. Zeker in de herfst en tijdens de koude wintermaanden worden veel kaarsen gebrand met natuurlijk een hoogtepunt op kerstavond, tijdens de kerstdagen en met oud & nieuw. Maar naast de van oudsher populaire dagen voor het aansteken van een kaarsje zijn steeds meer mensen enthousiast om eigenlijk het gehele jaar af en toe een kaars te branden. Hiervoor zijn tegenwoordig ook steeds meer speciale kaarsen op de markt. Een aantal voorbeelden van speciale kaarsen:

·         Doopkaarsen

·         Grafkaarsen

·         Druipkaarsen

·         Paaskaarsen

·         Geboortekaarsen

·         Huwelijkskaarsen

Maar het hoeft natuurlijk niet een speciale gelegenheid te zijn. Je kunt ook gewoon op een doordeweekse dag, ’s avonds wat extra gezelligheid maken met de vlammen van een mooie set rustieke kaarsen of stompkaarsen. Door de grote hoeveelheid kaarsensoorten kun je altijd wel een paar kaarsen vinden die qua kleur en maat goed passen.

Kaarsen webshop

Naast de traditionele plekken waar je kaarsen kunt kopen, zijn er tegenwoordig ook steeds meer online winkels met een kaarsenassortiment. De bekendste webshop om kaarsen te bestellen online is VanKaarstotServet. In deze shop heb je keuze uit het gehele Bolsius & Gouda kaarsen assortiment, een grote collectie kerk- en gelegenheidskaarsen, waaronder paaskaarsen, trouwkaarsen en doopkaarsen. Ook vindt je er ambachtelijke kaarsen, geurkaarsen en kun je kaarsen laten bedrukken met een eigen afbeeldingen en tekst. Ook op de kerk- en gelegenheidskaarsen kun je een naam en datum in bladgoud of bladzilver laten zetten. Een erg chique gezicht! Een trouwkaars met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum is daarbij een leuke gadget voor het stel. Ook kun je kaarsjes laten bedrukken als bedankje en om uit te delen.

Bolsius & Gouda kaarsen

Het assortiment van Bolsius & Gouda is zeer uitgebreid. Een aantal populaire kaarsencategoriën zijn rustieke kaarsen, stompkaarsen, drijfkaarsen, theelichten, tafelkaarsen, geurkaarsen en dompelkaarsen. En in de zomer kun je kiezen voor leuke gevulde glazen om op de terrastafel te branden. In de Webshop Van Kaars tot Servet heb je keuze uit het gehele assortiment en kun je kaarsen bestellen voor lage prijzen.

 

 Over de Auteur

Online kaarsen bestellen ? Lees dit artikel met handige tips.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo