Kan een wasmachine huren slim zijn? - Artikel Post - Artikel Marketing

Kan een wasmachine huren slim zijn?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 263 | Aantal woorden: 441 | Datum: | 0 commentaar

Kan een wasmachine huren slim zijn?

Een wasmachine huren doen niet veel mensen. De reden dat niet veel mensen een wasmachine willen huren omdat ze er waarschijnlijk meer voor betalen dan een wasmachine kopen. Niet in het begin, dan betaal je namelijk alleen borg en de kosten van 1 maand. Maar op de lange termijn wel. Toch zitten er ook zeker voordelen aan het huren van een wasmachine. Voor sommige huishoudens is het daarom slimmer om een wasmachine te huren.

De voordelen van een wasmachine huren

Een wasmachine gaat soms kapot. Dit hoeft niet persé voor te komen maar de kans zit er wel in. Op het moment dat je hem zelf hebt aangeschaft zal je zelf een oplossing moeten bedenken. Wil je de wasmachine laten repareren of een nieuwe kopen? Hoe lang heb je de wasmachine gehad en hoe duur was hij destijds. Een hoop hoofdpijn levert het zeker op. Als je een wasmachine gehuurd hebt dan komen ze hem gratis maken. Je pleegt 1 telefoontje dat hij kapot is en de rest word vanzelf geregeld. De grootste moeite die je moet doen is de deur openen voor de monteur.

Daarnaast heb je ook keuze vrijheid. Stel je hebt een wasmachine 2 jaartjes en hij bevalt niet meer zo goed dan kan je hem zonder problemen inleveren. Stel je koopt een wasmachine dan moet je er toch al snel 10 jaar mee doen om het geld eruit te halen. Daarom is het voor mensen die apparaten snel zat zijn geen gek idee om een wasmachine te huren.

Ten derde heb je vaak ook de nieuwste wasmachines. Als er nu net na 2 jaar een nieuwe wasmachine uit komt die echt heel goed is of bijvoorbeeld heel erg stil is dan kan je deze gewoon gaan huren. Erg handig.

 

Ten slotte heb je geen grote zat met geld nodig. Niet iedereen zit even breed. Dit zorgt ervoor dat voor sommige mensen de lage korte termijn investering een groot voordeel is. Ook worden de kosten beter verspreid over een periode. Studenten zitten bijvoorbeeld geen 10 jaar in het studentenhuis. Toch gaat de investering goed 10 jaar mee. Dit maakt een wasmachine huren voor studenten erg slim om te doen.  Over de Auteur

Frans Platers is al sinds jaar en dag witgoed expert. Door zijn ervaring met zijn eigen witgoed zaak weet hij goed waar hij het over heeft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo