Kanaalplaatvloer voor woningbouw - Artikelpost

Kanaalplaatvloer voor woningbouw

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 181 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

Een kanaalplaatvloer is een term die je vaak terug ziet komen in de woningbouw of in de utiliteitsbouw. Deze vloeren zijn relatief licht, maar zijn nog steeds erg sterk. De kanaalplaatvloer wordt over het algemeen voornamelijk als verdiepingsvloer of als dakvloer gebruikt. De vloer bestaat uit rechthoekige, maar vlakke elementen. Daarnaast zijn er twee vormen van deze vloer. De voorgespannen vloer en de niet-voorgespannen vloer. Beide soorten worden in de bouw gebruikt voor dezelfde doeleindes. Het verschil zit hem overigens in de afmetingen. Die van de niet=-voorgespannen vloer bedraagt namelijk 600 mm, terwijl die van de gespannen vloer maar liefst 1200 mm bedraagt. De lengtes verschillen in beide gevallen . Je kan een kanaalplaatvloer van 5 meter bestellen, maar dit kan oplopen tot 17,5 meter. Dit hangt maar net af wat er nodig is en welk type vloer je moet hebben.

Welke vloer is gepast voor u

Mocht u nog een kanaalplaatvloer nodig hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de niet-voorgespannen en de voorgespannen vloer in ons assortiment. Ook kunt u deze in verschillende afmetingen bij ons aanschaffen. Dit kunt u doen in overleg met ons personeel. U geeft aan welke vloer u wilt en hoelang deze moet zijn, dan zorgt ons personeel ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u op het werk wordt geleverd. Wij kunnen ook de vloeren op maat laten maken en deze zo snel mogelijk bij u bezorgen. De vloeren zijn eigenlijk ideaal als verdiepingsvloer, maar ook als kelderdek kan een kanaalplaatvloer erg toepasselijk zijn. Maar daarnaast kunnen ze ook begane grond vloer worden gebruikt.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een kanaalplaatvloer? Vraag dan de brochure aan op de website. Hier staat uitgebreid vertelt waar de vloer voor kan dienen en waar deze het meeste tot zijn recht komt. Daarnaast kunt u op de site ook een offerte aanvragen.

 

 Over de Auteur

Is werkzaam in de woningbouw

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo