FB pix Keramische Terrastegels - Artikelpost

Keramische Terrastegels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1073 | Aantal woorden: 362 | Datum: | 0 commentaar

Keramische vloertegels zijn het alternatief op natuursteen. De keramische terrastegels zijn de uitkomst voor mensen die krasjes en vlekken storend vinden. De tegels zijn krasbestendig en 100% vloeistof dicht. Keramische terrastegels bieden u een goede en onderhoudsvriendelijke vloer met een prima antislip zodat u niet uitglijd wanneer de vloertegels nat zijn. Van der Rijt BV heeft als voordeel dat zij u een breed assortiment kunnen tonen en snel kunnen leveren. Dit doordat zij meer dan 40 soorten keramische terrastegels op voorraad hebben staan. Zij betrekken hun keramische terrastegels veelal uit China & Italië.

Showroom

In de showroom handelsonderneming natuursteen van Van der Rijt BV kunt u een kijkje nemen in de showroom maar ook in de showtuin voor de aankleding van uw terras. In deze showtuin vindt u van alles voor in uw tuin en terras. Vloertegels, keramische terrastegels, muurafdekkers, stapelblokken, opsluitbanden, trapblokken, stone panels en zwembadranden.

Onderhoudsproducten

In de vroege lente of late winter ziet bij de meesten het terras eruit alsof het wel een opknapbeurt kan gebruiken. Dit komt door de regen, wind, bladval en meer. Om je keramische terrastegels er goed uit te laten zien is het dus belangrijk deze goed te onderhouden. Van der Rijt BV werkt met reinigers en beschermers van Moeller Stone Care en Seal Guard. Deze producten bieden diverse mogelijkheden voor het reinigen en beschermen van de vloertegels.

Verwerken van vloertegels

Wanneer u zelf nog niemand heeft gevonden die voor u de tegels kan leggen, helpt Van der Rijt BV u daarbij. Zij werken met een vaste groep tegelzetbedrijven om zich heen. Wanneer u hier contact met ons over opneemt kunnen wij u de gegevens van deze bedrijven geven. Het is de bedoeling dat u hierna zelf contact opneemt met het desbetreffend bedrijf. Van der Rijt BV is dan verder niet meer betrokken bij het contact tussen u als klant en het desbetreffend tegelzettersbedrijf.Over de Auteur

geschreven door Bas van der Burgt

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo