FB pix Kinderschoenen Online | Kinderlaarzen | Babyschoentjes - Artikelpost

Kinderschoenen Online | Kinderlaarzen | Babyschoentjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1494 | Aantal woorden: 548 | Datum: | 0 commentaar

Kinderschoenen Online | Kinderlaarzen | Babyschoentjes

Kinderschoenen kopen met je kinderen. Ken je dat? Schoenenwinkel in, schoenenwinkel uit. De kinderschoenen zijn of niet stoer genoeg, of hebben een "rare kleur", of de schoenzool "klopt niet", of de schoenveters zijn niet cool, of -en dat vind ik misschien nog wel het ergste- ze zijn niet van het juiste merk ...

Ook leuk, kinderschoenen kopen met de kleinsten van het stel, net 4 en bijna 2 jaar. Met veel moeite de auto geparkeerd, helaas net wat verder van de schoenwinkel dan gepland. Zijn we nog niet eens halverwege de schoenenwinkel, zegt de oudste die sindskort geen luier meer draagt: "Pap, ik moet plassen". Pappa: "Uhmmm, er is hier even geen wc, kun je het nog even ophouden liefie?" Zoonlief heel dapper: "Ja hoor pap". Nog geen halve minuut later zegt hij wat benauwd: "Pap, ik moet echt heeeel nodig plassen!"

Om een lang verhaal niet onnodig langer te maken, winkelen met -kleine- kinderen is niet altijd een lolletje. Daarom was ik blij toen ik de mogelijkheid vond om kinderschoenen en kinderkleding online te kopen. Met als bijkomend voordeel -we zijn en blijven nederlanders- dat de prijs meestal lager ligt dan in de winkel. Helemaal als je nu (januari) gebruik maakt van de kinderschoenen uitverkoop.

Kinderschoenen online kopen doe ik meestal bij Gigagaaf.nl. Ze hebben kinderschoenen van tientallen bekende (kinder)merken, bijvoorbeeld: All Stars Converse, CKS, Clic!, Develab, Gattino, HIP, Jochie/Freaks, Havaianas, Timberland, Tommy Hilfiger, Warmbat. Te veel om hier allemaal op te noemen.

Ze verkopen ook hele leuke kinder regenkleding: regenjasjes, regenlaarzen, regenhoedjes en regenponcho's met schattige designs.

Op hun website vind je verschillende video's die onder andere laten zien hoe je de voetjes opmeet en hoe je op de juiste manier controleert of de kinderschoenen goed passen nadat ze zijn bezorgd.

Omruilen of retourneren is kostenloos en gaat heel gemakkelijk: Selektvracht komt het op een via de email afgesproken moment thuis bij je ophalen.

Onlangs beviel een vriendin van haar eerste kind, een wolk van een baby. Helaas woont ze nogal ver weg en vanwege de slechte winterse weersomstandigheden besloot ik dat het verstandiger was om niet op kraamvisite te gaan. Via Gigagaaf.nl heb ik toen een kraamcadeau laten bezorgen (die leuke roze metallic Shoesme babyschoentjes!). Bleek dat ze die zonder extra kosten in een cadeauverpakking konden versturen en voorzien van een leuke ansichtkaart met mijn persoonlijke boodschap erop!

Twee dagen later hing mijn vriendin aan de telefoon. Ze vond het jammer dat ik niet kon komen maar de schoentjes waren helemaal geweldig. :-)

Kinderschoenen kopen in de schoenenwinkel hier in de stad, zal ik vast nog wel vaker doen. Maar op dit moment vind ik het toch wel vreselijk handig om kinderschoenen te bestellen bij een online kinderschoenen outlet.

 Over de Auteur

Ik schrijf graag en regelmatig over uiteenlopende onderwerpen. Meestal over dingen die op mijn pad komen en waarvan ik hoop dat ze ook interessant zijn voor mijn lezers.

Indien je bovenaan dit artikel op mijn naam klikt, krijg je een overzicht van mijn artikelen te zien.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo