Klepelmaaier, nieuw of occasion? - Artikelpost

Klepelmaaier, nieuw of occasion?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 228 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 0 commentaar

 

Wanneer je het woord klepelmaaier hoort, zal er waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen. In ons assortiment vind u een talrijk aantal aan onderdelen voor verschillende machines. Wij zijn leverancier in alle onderdelen die u nodig heeft voor uw landbouwwerkzaamheden. Wij hebben verschillende merken die wij aan u kunnen leveren. Zo leveren wij onderdelen van Herder, Votex of van Omarv. Al deze merken beschikken over hoogwaardige kwaliteit en assortiment. Deze merken hebben machines die maar kleine aantallen slijtdelen, waardoor er niet snel vervanging nodig is en je dus je kosten kan drukken. Daarnaast wordt het werk ook efficiënter door de kleine hoeveelheden slijtdelen.

 

Occasions

Naast nieuwe artikelen bieden wij ook occasions aan. Zo kan je bij ons terecht voor een klepelmaaier occasion. Deze machines zijn dan wel tweedehands, maar zijn nog prima is staat om nog een ronde mee te gaan. Van alle merken bieden wij occasions aan. Wanneer uw huidige machine niet werkt zoals het hoort, kunt u altijd een van onze technische mannen aanspreken. Zij zullen een kijkje geven aan uw machine en kunnen deze ook repareren met hun technische kennis. Wij kunnen u ook helpen met het onderhoud van de machines. Wij zorgen er dan voor dat de keuringen worden gedaan en reparaties komen voor de zaken die niet goed werken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf de onderhoud te doen en onderdelen te bestellen wanneer dat nodig is.

 

Landelijk leverancier van de groensector

Wij zijn landelijk actief als importeur en leverancier in de groensector. Je kan bij ons terecht voor alle machines en de onderdelen die hierbij horen in en rond deze sector. Voornamelijk leveren wij aan loonwerk organisaties. Naast het aanschaffen van machines en onderdelen, kun je bij ons ook een klepelmaaier of andere machines huren voor een lange of korte periode. Bekijk ons gehele assortiment op de website.Over de Auteur

Is bekend met deze totaalleverancier

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo