Klusjes in en om het huis - Artikelpost

Klusjes in en om het huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 641 | Aantal woorden: 462 | Datum: | 0 commentaar

Klusjes voor thuis

Klussen moeten soms gedaan worden. Een schilderij ophangen, nieuwe vloer leggen. De muren sauzen of schilderen, de tuin onderhouden. En zo kan nog wel even door worden gegaan. Natuurlijk zijn sommige mannen handig, en sommige vrouwen ook. Of die hebben misschien wel een handige man of vriend die de klusjes kan doen. Niet alle mannen zijn handig, en niet alle vrouwen hebben een handige man of vriend. Toch moeten de klusjes gedaan worden, en dat kan soms behoorlijk lastig zijn..

Een klusjesman inhuren

Een klusjesman (video) inhuren hoeft niet duur te zijn. Je kunt zelf gaan proberen of je iets gedaan krijgt, maar dat levert vaak alleen maar irritatie op. En soms misschien wel een blauwe duim. Dat wil je natuurlijk niet. Bepaar jezelf de irritatie, en huur gewoon een klusjesman in. De meeste klusjesmannen werken op uurtarief, maar er zijn ook klusjesmannen te vinden die op voorhand een tarief willen afspreken. 

Voor welke klussen huur je een klusjesman in

Klusjesmannen zijn vaak er handig. Dat is natuurlijk hun beroep "handig zijn". Ze kunnen dan vaak ook erg veel klussen uitvoeren. Hier is een greep uit de klussen die gedaan kunnen worden:

 

  • Nieuwe vloer leggen
  • Keuken inbouwen en uitbouwen
  • Stucwerk
  • Schilderwerk (zowel binnen als buiten)
  • Tuinaanleg, en onderhoud
  • uitbouw van woning
En dit is nog maar een greep uit de klussen die gedaan kunnen worden. Heb jij een van deze klussen te doen? Twijfel dan niet om een klusjesman in te huren. Bespraar je zelf de moeite!Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt contact op met het klusbedrijf. Vaak gaat dit per telefoon, of via een contactformulier op de website. Kijk niet vreemd op als je een hoop gebonkt, gezaag en andere geluiden hoort. De klusjesmannen zijn namelijk vaak aan het werk als ze de telefoon opnemen. Je geeft vaak op wat je gedaan wilt hebben, en de klusjesman zal een offerte opstellen. Nadat je akkoord gegeven hebt voor deze offerte of prijsopgave, zal er een afspraak gemaakt worden. Soms kan dit een tijdje duren, omdat deze mensen vaak druk zijn. Heb geduld, het is het meer dan waard.

Over de Auteur

Schrijft graag over klussen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[306 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo