FB pix klusser gezocht - Artikelpost

klusser gezocht

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1056 | Aantal woorden: 1299 | Datum: | 0 commentaar

klusser gezocht

Een lange tijd geleden had ik een baas die alles gisteren af wilde hebben. Hij wilde dingen gelijk af hebben - geen uitzonderingen. Ik kan u niet vertellen hoe vaak ik hem hoorde zeggen: 'Jan en Loes zijn precies het soort mensen dat wil in mijn team. Ze zijn altijd snel met het ondernemen van actie.'. De meeste tijd waren ze succesvol. Ze aarzelde niet, zette door, hadden het instinct en de emotionele intelligentie om dingen gedaan te krijgen.

1. Wat wil ik? - Visualiseer de uitkomst die je wilt. Kijken in termen van het beste resultaat dat je je kunt voorstellen.

2. Wat er kan gebeuren? - Ja, wat kan er gebeuren als je niet vooruit gaat? Wat zijn de positieve resultaten?

3. Wat als het niet werkt? - Bereid je voor op deze situatie. Je zult zien dat er iets positiefs uit komt ongeacht de keuze die je maakt.

4. Als mijn leven ervan afhing om deze actie te ondernemen, wat zou ik doen? - Ik weet dat dit een is een beetje extreem, maar er zijn momenten waarop mensen nodig hebben om te beseffen dat het tijd is om vooruit te komen. Niet voor altijd vast te zitten.

5. Wat is het stemmetje zegt me niet te doen? - In coaching, noemen we dit de stem van de Gremlin. Hij is de negatieve stem in je hoofd die zelftwijfel oorzaken. Indien toegestaan​​, kan de Gremlin verlammen je. Het beste ding om te doen is erkennen hem, weet dat hij zal er, en dan plooi hem weg.

6. Welke stappen moet ik nemen om te verhuizen naar actie? - Dit is uw tijd om uw plan herzien, wijzigingen aanbrengen en dan klaar zijn om uit te voeren.

7. Wanneer zal ik het doen? - Dit is de afsluitende vraag. Je hebt geschetst van het plan, weet je de potentiële resultaten, herken je je angsten, maar je laat het niet tegenhouden. U bent klaar om vooruit te komen en je doet!

Ieders situatie anders kan zijn, maar deze vragen zijn gestructureerd op een manier die posities die u om de uitdaging goed te behandelen. Ze bieden een routekaart, en ze laten u te begrijpen dat de kleine stem van twijfel altijd zal er zijn. We horen onze gremlin van tijd tot tijd, maar dat hoeft niet te vrezen of aarzeling veroorzaken. Vooruit ... actie te ondernemen ... niet wachten!

 

Een klusser kan je op weg helpen, je hoeft alleen maar een klusser in te huren.

 

Over de Auteur

ik schrijf over allerlei onderwerpen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo