FB pix Kokosmat - Artikelpost

Kokosmat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2720 | Aantal woorden: 555 | Datum: | 0 commentaar

Ja, hartje winter begint er aan te komen. Het is dit jaar al snel koud geworden. Betekent dit dat we een steenkoude en strenge winter gaan krijgen? Laten we hopen van niet! Maar één ding weten we vrijwel zeker: het gaat sneeuwen. Sneeuw is leuk, totdat je naar binnen gaat. Dan krijg je al die smurrie binnen en alles wordt nat.

 

Gouden tip

Wat is nou de gouden tip tegen het naar binnen slepen van al die sneeuw? Ik zou zelf zeggen dat dat kokosmatten zijn. Kokosmatten? Geen gewone deurmat? Of droogloopmat? Nee, geen gewone deurmat en geen droogloopmat. Kokosmatten zijn ideaal voor het verwijderen van alle sneeuw. Kokosmatten hebben harde ‘haren’ en gaan niet zo snel stuk. Hoe hard je dus ook veegt, je kunt gewoon rustig doorgaan.

 

Figuur in kokos

Je hebt veel soorten kokosmatten. Je kunt ‘kale’ matten kopen, maar ook met figuren, neutrale teksten en grappige teksten. Bij figuren moet je je voorstellen dat er afbeeldingen van bijvoorbeeld dieren op staan, of van huizen. Het kan ook zijn dat de afbeelding geen detail heeft en je alleen het figuur in het zwart ziet. Ze zijn leuk, als het je stijl is. Ik kan goed begrijpen dat je niet altijd houdt van al die drukke afbeeldingen. Gelukkig zijn er ook matten met afbeeldingen in barok-stijl. Ik vind zelf de kokosmatten met Barok of Franse Lelies heel mooi.

 

Grappig

Leuk voor wie een goed gevoel voor humor heeft, zijn er ook deurmatten van kokos met grappige teksten. Zo is er bijvoorbeeld een kokosmat die zegt dat de persoon in kwestie mooi ondergoed aan heeft. Maar ook matten die zeggen dat ze je al voor de zoveelste keer zien.

 

Teksten op kokos

Ook erg leuk zijn de kokosmatten met teksten. Teksten als ‘Welcome’ en ‘Home’ zijn altijd goed en geven je bezoekers al gauw een glimlach. Ze sieren de voorkant van je huis op een stijlvolle manier. Het staat niet alleen leuk, ze  zijn ook echt functioneel. Geen natte bende meer in je huis.

 

Afdekken met kussens

 

Voor wat extra warmte in je huis kan je ook nog alle kieren in huis afdekken. Dit doe je niet met tape, dat ziet er niet uit. Dat kan je prima doen met tochtkussens. Ze zijn leuk, mooi, handig en je hebt ze in alle vormen en maten. Ds afdekken die hap, het helpt super goedOver de Auteur

Ik vind het leuk om te schrijven over de inrichting van huizen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo