Kom volledig tot rust in een houtgestookte hottub - Artikelpost

Kom volledig tot rust in een houtgestookte hottub

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 152 | Aantal woorden: 1247 | Datum: | 0 commentaar

Tijd samen hebben kan soms lastig zijn in een maatschappij waarbij iedereen druk is. Hoe fijn is het dan als je thuis bent om even helemaal samen tot rust te komen? Superfijn toch? Denk dan aan een houtgestookte hottub voor in de tuin. Een hottub zorgt tenslotte voor de ultieme ontsnapping en dat is tenslotte wat je wilt toch na een dag werken? In deze blog leg ik je uit wat de voordelen zijn van een houtgestookte hottub en een hottub in de tuin. Lees hieronder snel verder! 

Waarom een houtgestookte hottub kopen? 

Een hottub zorgt natuurlijk voor de ultieme ontspanning. Ook zorgt een houten hottub in de tuin voor een echte eyecatcher. Er zijn verschillende vormen houtgestookte hottubs. Denk aan een ronde hottub of een vierkante hottub voor in de tuin. Een houtgestookte hottub biedt meerdere voordelen, zoals: 

- De hottub is zeer snel warm 

- Weinig tot geen elektriciteitsverbruik 

- Binnen enkele minuten schoongemaakt 

- Eenvoudig in gebruik 

Met haardhout stook je de kachel van de hottub op zodat het water lekker opwarmt. Heeft het water van uw houtgestookte hottub een temperatuur bereikt van een 38 graden? Dan kun je heerlijk alleen of samen ontspannen en je eigen wellness ervaren. Heb je kinderen? Ook die zullen zich uitstekend vermaken in de houtgestookte hottub. 

Voordelen van een hottub in de tuin 

Het hebben van een hottub in de tuin biedt meerdere voordelen. Je krijgt het gevoel alsof je even op vakantie bent of in een wellness, maar dan gewoon in eigen achtertuin. Dat is natuurlijk al een heel groot voordeel andere voordelen van een hottub in de tuin zijn: 

- Een hottub vermindert stress. Warmte is namelijk goed voor het geestelijk gestel. Relaxen in een hottub kan een gevoel van gewichtloosheid geven. Ook heeft een hottub effect op eventuele angstgevoelens. 

- Lagere bloeddruk. Het hart moet harder werken door de warmtetemperatuur van een hottub. De bloedstroom wordt hierdoor versnelt. Hierdoor wordt er meer zuurstof geproduceerd. 

- Een fysiotherapeutisch effect. Wanneer je eigen hottub in de tuin hebt kan dat positieve gevolgen hebben op gewrichten, spieren of andere chronische klachten. Denk bijvoorbeeld aan hydrotherapie. 

- Gezondere huid. Veel stress is niet goed, ook niet voor de huid. Wanneer er een vermindering van stress sprake is zal dit ook positieve invloeden hebben op je huid. Stress kan vermindert worden door een hottub. 

- Een eigen spa in de achtertuin. Wie wil dit nu niet? Een spa in eigen tuin kunt u tenslotte het hele jaar gebruiken en wanneer u maar wilt. Ideaal. In combinatie met een houtgestookte hottub wordt het helemaal een feestje. Stress is verleden tijd en geniet in uw eigen tuin van alle voordelen die een hottub te bieden heeft. 
Over de Auteur

De auteur wil graag andere mensen informeren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[333 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[185 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo