Kosten van een schilder - Artikelpost

Kosten van een schilder

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 443 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Schilderen wordt gedaan omwille het onderhoud van het huis of om het huis een andere sfeer en gevoel te geven. Het is wel eens zo dat je simpelweg klaar bent met de huidige kleur en dat je een ander kleurtje wilt op de wanden in een bepaalde kamer of een gehele woning. Ook wanneer de oude verf van de woning begint af te bladderen is het nodig om dit helemaal over te doen, niet alleen voor het aangezicht maar ook om houtrot tegen te gaan. 

Maar wat nou als je dat zelf niet kunt of wilt doen, dan zal er een schilder ingeschakeld moeten worden. Wat natuurlijk heel belangrijk is bij een schilder inschakelen is hoeveel de schilder gaat kosten. 

Hoe berekent een schilder zijn kostprijs

Hoeveel een schilder kost is afhankelijk van het aantal uren, de locatie en de hoeveelheid verf die hij nodig heeft om het op gegeven werk helemaal te kunnen schilderen. Vaak betaal je een schilder per uur of per klus. Het advies is om een vaste prijs af te spreken voor een bepaalde klus, op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan.

De verf die een schilder nodig heeft dient natuurlijk ook betaald te worden. Vaak heeft een schilder een favoriet soort verf waar hij mee wilt werken. Wellicht heeft u een adres waar u goedkoper verf kunt inkopen dan dat het zou kosten bij de schilder, maar meestal wil een schilder zijn eigen verf gebruiken.

De beste schilder vinden

Het is natuurlijk belangrijk dat de schilder kwaliteitswerk levert, u heeft kortom een goede schilder nodig. Via referenties van vrienden en familie kunt u meestal een goede schilder vinden. Een andere hulpmiddel zijn bepaalde keurmerken, zo zijn er voor schilders 2 grote keurmerken: “betere schilder” en het “af erkend” keurmerk. Aan deze keurmerken is vaak ook te zien dat een schilder betrouwbaar is en kwalitatief goed werk levert.Over de Auteur

Interesse in alles dat in en om het huis gedaan kan worden. Met name woning verbetering en onderhoud is een grote interesse.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo