Kunstgras - Artikel Post - Artikel Marketing

Kunstgras

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 354 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

 

Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras in hun tuin. Het is zeker in opmars, maar toch blijven de meningen hierover verdeeld. De laatste tijd merken wij dat er een aantal grote ontwikkelingen hebben plaatsgevonden op het gebied van kunstgras. Tegenwoordig is kunstgras namelijk niet van echt te onderscheiden. Hoe dat komt, leggen wij je graag uit in deze blog.

Royal Grass

Sinds enkele jaren is er een merk op de markt dat zich onderscheidt van andere merken. Royal Grass heeft namelijk een patent op het V-vormige grassprietje. Hierdoor lijkt iedere spriet ook daadwerkelijk op gras en wordt ieder stuk kunstgras in drie verschillende kleuren groen gemixt. Dit houdt in dat het niet één egale kleur heeft, zoals een echte grasmat ook niet heeft. Ieder grassprietje heeft een andere kleur, waardoor het kunstgras een natuurlijke uitstraling heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor paar vierkante meter kunstgras, of wilt u juist uw hele gazon opnieuw laten aanleggen, dan kunt u eventueel een showtuin bezichtigen. Hierin liggen alles soorten Royal Grass voor bezichtiging opgesteld. Kunstgras lijkt dus steeds minder nep en wordt hierdoor automatisch interessanter.

Naast dat kunstgras steeds minder van echt te onderscheiden is, is het ook gemakkelijk voor het onderhoud dat u wekelijks moet doen om uw echte gazon te onderhouden. Zo bent u wekelijks wel een uur krijgt aan grasmaaien, daarnaast heeft een gazon voeding en water nodig bij drogere periodes. Wanneer u kiest voor kunstgras heeft u deze problemen niet. Wel dient kunstgras regelmatig even uitgeborsteld te worden, omdat blad en mos zijn weg wel vindt. Hiervoor zijn speciale kunstgras krabbers te verkrijgen.

Passie voor kunstgras

Wilt u meer weten, houd dan onze blog in de gaten voor meer informatie. Wij hebben een passie voor de natuur, maar zijn daarnaast ook een enorme fan van vervangingen van dingen waar mensen zich aan irriteren. Ongeveer 90% van de Nederlanders heeft een hekel aan grasmaaien. Daarom is dit zo'n innovatieve oplossing waar wij wel warm van worden. Wil je meer weten over innovatieve oplossingen? Houd onze blogs in de gaten!

Over de Auteur

Gek op natuur, gezondheid en innovatieve oplossingen die duurzaam zijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo