FB pix Kwaaitaalvloer en kathodische bescherming! - Artikelpost

Kwaaitaalvloer en kathodische bescherming!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1049 | Aantal woorden: 624 | Datum: | 0 commentaar

 

We hadden een nieuwe keuken aangeschaft alles mooi geplaatst me man is een echt vakman ;)
Mijn man moest nog wat leidingwerk verleggen voor onze keuken in de kruipruimte toen hij de kruipruimte inkwam zag hij allemaal kapotte beton stukken beton van de vloer is afgebrokkeld. We schrokken ons rot het is niet 1 plekje of een roest plekje maar echt hele stukken eraf en grote scheuren. We hebben toen op internet gezocht hoe we dit probleem moeten verhelpen nu bleek dat wij een kwaaitaalvloer hebben. Deze vloeren zijn vroeger met snel beton gemaakt ze deden door het beton calcium chloride waardoor na aantal jaren er betonrot ontstaat. Zijn we lekker mee hebben wij weer! Nu moeten we dit probleem laten verhelpen door een gespecialiseerd bedrijf. Het is zo als we dit probleem niet aanpakken dat we binnenkort door de vloer zakken omdat de vloer eigenlijk rot is. Je kan het een beetje vergelijken met houtrot langzaam rot het weg.
Nu is het zo hoe moeten we dit probleem verhelpen we hebben een bedrijf gevonden die met een manier kwam van voordelige kathodische bescherming.  Doordat ze de kathodische bescherming toe te passen op het betonrot kan de actieve wapening gestopt worden. We hebben ons goed laten inlichten door het gespecialiseerde bedrijf die onze vloer gaat herstellen. Ze kwamen eerst de schade opmeten en de offerte werd binnen 1 week uitgebracht ging heel snel. Van de week hebben de vloer herstelt door middel van de kathodische bescherming. Er kwamen 2 mannen was goede teamwork ook hele aardige en beleefde mannen is natuurlijk altijd nog de vraag wat voor mensen je in je huis haalt maar dit viel reuze mee. Ze lagen ook alles uit dit is ook heel fijn want dan weet je ook dat er verstand van hebben en dan weet je wat er gebeurd onder de vloer. Het leken wel marsmannetjes met gele pakken onder de vloer het was heel vochtig hierdoor groeit de betonrot snel. Wij hebben ook 2 compartimenten dus ze moesten een gat graven naar het andere compartiment heb echt respect voor de mannen die dit duren waren ook geen kleine dunnen mannen maar grote stevige kerels dus ze moeten ook grote gaten graven op de rug want de kruipruimte is maar 50 cm hoog echt knap werk. Ze hebben over het werk 10 uur gedaan omdat het om een flinke oppervlakte gaat ze moesten dit in 2 dagen doen. Ze ruimde en maakte alles netjes schoon. Voor het open kruipruimte stond een veiligheidshekje zodat niet plotseling verdwijnt in de open kruipruimte dit kan heel gevaarlijk zijn je kan zo je benen breken. We zijn zeer tevreden en zijn opgelucht dat de vloer weer hersteld is en niet meer verder kan gaan roesten want anders zouden we de gehele vloer opnieuw moeten laten leggen en dat had ons heel veel geld gaan kosten nu konden we de kosten op onze woonverzekering verhalen we zijn blij dat alles netjes en goed verlopen we raden deze goedkope kathodische bescherming alternatief iedereen aan.

Over de Auteur

 

Voor meer informatie over voordelige kathodische bescherming , kathodische bescherming en goedkope kathodische bescherming  kunt u terecht op de website http://www.vogel-kb.nl/kathodische_bescherming.html

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo