Lampen uitkiezen voor de Babykamer - Artikelpost

Lampen uitkiezen voor de Babykamer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 670 | Aantal woorden: 512 | Datum: | 0 commentaar

Je bent zwanger. Een kleine mensje wat je nog niet kent, maar waar je al heel veel van houd leeft in jouw buik. Op en top gelukkig en druk bezig met het inrichten van de babykamer, veel babykamer inspiratie heb je al opgedaan. Uiteraard moet het kamertje voor dit kleine wonder heel speciaal worden. Tot in de details wordt alles uitgewerkt.

Voor sommige ouders to be is dit allemaal helemaal niet zo makkelijk, je weet niet waar je moet  beginnen en het is moeilijk om alles bij elkaar passend te vinden.  Je kunt starten met het inrichten van de babykamer door als eerste een thema te kiezen, het babykamer thema kan ook een kleur zijn. Maar soms is het handig om andersom te beginnen, wanneer je nog niet zo goed een groot thema of kleur kan kiezen. Kijk dan eerst eens naar Babykamer Accessoires die je aanspreken of wellicht heb je zelfs al iets gekocht hiervan. Of kies als eerste de eyecatcher van de Babykamer. Babykamer Lampen zijn heel belangrijk, je kindje kijkt er vaak naar als het op de rug ligt te slapen. Kijk daarom eens uitgebreid bij de collectie Kinderlampen van Dreumes enZo.

Zij hebben een uitgebreide collectie met diverse lampen en overige kinderverlichting, zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor nachtlampjes, maar ook voor sierverlichting of prachtig vormgegeven figuurlampen. De figuurlampen van Dreumes enZo worden in Duitsland vervaardig in hoogwaardig kunststof en met de hand afgeschilderd. Een zeer goeie keus in kwaliteit. Daarnaast bied de shop een uitgebreide collectie hanglampen, de meeste hanglampen worden in Nederlands atelier met de uiterste zorg gemaakt. Zo heb je zeker een kwaliteitsproduct van Hollandse bodem. De lampenkappen worden bekleed met de leukste stoffen en voor ieder babykamer thema is er een bijpassende lamp. Je kunt kiezen voor de echte babykamer lampen, maar ook is het mogelijk om een lamp te kiezen die  qua uitstraling wat langer meegaat. Zo groeit de kinderlamp langzaam met je mee naar de Kinderkamer.Over de Auteur

Dreumes enZo, wij schrijven graag over kinderkamers en babykamers. Het inrichten hiervan is voor ons een passie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo