Lang brandende geurkaarsen - Artikel Post - Artikel Marketing

Lang brandende geurkaarsen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 98 | Aantal woorden: 367 | Datum: | 0 commentaar

De kaarsen van WoodWick ruiken hartstikke lekker. Er zijn veel mogelijke geuren beschikbaar en je vindt altijd wel een kaars die bij je past. Wat zo uniek is aan de WoodWick Hearthwick geurkaarsen is dat deze een ellipsvorm hebben in plaats van een ronde vorm. WoodWick staat er om bekend dat de lonten gemaakt zijn van hout, wat zorgt voor een unieke sfeer in je huis wanneer je hem aansteekt. Natuurlijk wil je dan, als je een lekkere geur hebt gevonden die bij jou en je huis past, extra lang genieten van de aroma’s die vrijkomen. Gelukkig hebben de geurkaarsen van WoodWick Hearthwick veel branduren. Hieronder worden de verschillende formaten kaarsen besproken en het aantal branduren van deze bijzondere kaarsen.

Formaten

Zoals eerder al gezegd, zijn de WoodWick kaarsen beschikbaar in diverse formaten. Zo is er de petit, een middenformaat en een grote kaars. Zo zorg je dat er altijd een geschikte kaars is voor de ruimte in je huis waar je deze geurkaars graag wilt plaatsen: in kleine ruimtes kun je beter voor de petit geurkaars gaan, in bijvoorbeeld de slaapkamer is het middenformaat beter geschikt, en als je bijvoorbeeld een grote woonkamer hebt met open keuken, zal je de grote geurkaarsen van WoodWick vast ideaal vinden.

Aantal branduren

Het aantal branduren is afhankelijk van het formaat van de kaars. De petit kaarsen hebben slechts ongeveer vier branduren en zijn daarmee handig in kleine ruimtes en wanneer je de kaars niet te vaak wilt aansteken. De geurkaarsen van WoodWick Hearthwick daarentegen zijn vaak in het grote formaat beschikbaar: deze hebben ongeveer 50 branduren! Zo kun je dus extra lang genieten van de heerlijke geur van deze kaarsen. Let wel op dat je de kaars niet langer laat branden dan ongeveer vier uur, zodat de kaars optimaal zal kunnen branden en je er ook extra lang plezier van zult hebben.Over de Auteur

Wij, Het Adres, zijn al meer dan 30 jaren gespecialiseerd in alles wat u maar aan bijvoorbeeld meubels en interieur wenst. Wij hebben een winkel van 1500 m² in Oss waar u altijd welkom bent.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo