FB pix Latex spuiten levert je gladde muren en plafonds op - Artikelpost

Latex spuiten levert je gladde muren en plafonds op

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1226 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

 

Latex spuiten

 

Wat is latex spuiten?

 

Latex spuiten is de momenteel beste afwerking voor wanden en plafonds. Als je latex gebruikt om muren en plafonds af te werken, krijg je het beste resultaat: namelijk hoogwaardig en exclusief. Met een speciale airless spuitmachine wordt heel snel een strakke laag latex op de wanden aangebracht. Bij het aanbrengen van deze strakke laag zal de structuur van de ondergrond behouden blijven. Eventuele oneffenheden zullen niet verdwijnen nadat latex spuiten is uitgevoerd op de betreffende wanden. Mocht je muren hebben met stucwerk, maar ben je toe aan een nieuwe kleur, dan is latex spuiten hier zeer voor geschikt. Ook spachtelputz en granol behouden hun structuur als ze worden afgewerkt door latexspuiten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de structuur verloren gaat door latexspuiten, dit is niet het geval. Wil je juist de oneffenheden wel weg hebben uit je wanden en plafonds, dan is latexspuiten geen aanrader. Kortweg kan gezegd worden dat de kwaliteit van de ondergrond het eindresultaat van latex spuiten voor een groot deel bepaalt.

 

De voordelen van latex spuiten

 

Latex spuiten kent vele voordelen die latexspuiten als techniek voor muurafwerking zeker de moeite waard maakt. Zo krijg je dus zoals gezegd een veel gladder en strakker eindresultaat dan met traditioneel schilderwerk. Met muurafwerking met een kwast of roller blijven vaak zichtbare sporen achter, bijvoorbeeld in de vorm van banen. Met latexspuiten is dit absoluut niet het geval. Daarnaast is het zo dat latexspuiten erg snel gaat. Gemiddeld genomen kan een doorsnee woonhuis binnen een paar dagen compleet afgewerkt worden. Het is ook nog eens zo dat je met latex spuiten minder verf verbruikt, niet alleen beter voor het milieu, maar het scheelt ook nog eens in de portomonnee. Zo is latex spuiten vaak tot wel dertig procent goedkoper wanneer je het vergelijkt met de kosten van traditioneel schilderwerk.Over de Auteur

Stukadoorsbedrijf CP Groenendijk voert stukadoorswerkzaamheden uit in Rotterdam en omstreken. Eén van de mogelijkheden die Stukadoorsbedrijf CP Groenendijk biedt is airless latex spuiten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo