Led verlichting - Artikel Post - Artikel Marketing

Led verlichting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 377 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Led verlichting is de toekomst!

In 2016 wordt de halogeen lamp officieel afgeschaft. De spaarlamp gaat per jaar verminderen in wattages totdat ze opzijn. Spaar en led verlichting zijn nu te toekomst! Een spaarlamp gaat wel tot 7x langer mee dan een gloeilamp en een LED gaat wel 15x zo langer mee. Dat komt door de elktronica die zich in een led en spaar lamp bevindt..

Wat vervangt de led?

Toen het led rage net nieuw was heb je vast wel gemerkt dat het nog beperkt is qua vervanging van de gloei en halogeen lampen. Nu zijn we een aantal jaren verder en heb je vervanging voor sfeerlichten, kleurlampen, buiten verlichting en veel meer verschillende verlichtingen die led nu ook ondersteud!

Hoe haal je uit je led een volledige levensduur?

Het is al algemeen bekend dat led verlichting aardig prijzig is en daarvoor wil je wel wat terug hebben natuurlijk! Wat veel mensen niet weten is dat led verlichting het beste werken met een elektronische schakelaar of elektronische dimmer. Maar ik heb toch al een dimmer? Dat kan maar een normale dimmer kan niet communiceren met de elektronica die zich in een led of spaar lamp bevindt. Hoe werkt dat dan ? Nou als je bijvoorbeeld dimbaar ledverlichting hebt aangeschaft die ontzettend duur is neem je ook een elektronische dimmer die ook ontzettend duur is. Als je dat wilt gaan aansluiten is er op je elektronische dimmer een nul schakelaar dat op een schroefje lijkt met een ster kopje. Door middel van dat schroefje te draaien stel je een "nul stand"in voor je led lamp. Als je je lamp uit doet betekend het niet dat het echt uit is en stopt met verbruiken. Als je de led lamp stelt met de nul schakelaar kan je er voor zorgen dat je led lamp daadwerkelijk helemaal uitgaat en dat het stopt met verbruiken. Zo haal je ook de levensduur eruit want je betaald namelijk heel veel geld voor. Naar mijn mening is led de toekomst, het is een investering behandel en gebruik het goed en je zult er veel profijt van hebben!

Voor meer led verlichting klik hierOver de Auteur

Romy 25, nieuwschierig!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[71 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo