FB pix Lekdetectie Amsterdam - Artikelpost

Lekdetectie Amsterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 339 | Aantal woorden: 434 | Datum: | 0 commentaar

Voordelen lekdetectie Amsterdam

Wanneer u een lekkage heeft kunt u deze laten verhelpen door een loodgieter maar u kunt ook voor lekdetectie kiezen. Dit is een effectieve manier om lekkages op te sporen waarvan de oorzaak niet direct bekend is. Daarnaast kan er door middel van lekdetectie een hoop hak en breekwerk worden bespaard. Er zijn verschillende manieren om een lekkage op te sporen. Hieronder worden de twee meest toegepaste methodes beschreven.

De meest gebruikte manier is door middel van een warmtebeeldcamera. Dit is een effectieve opsporingsmethode doordat het water dat lekt uit de leiding vaak kouder is dan de omgevingstemperatuur in de ruimte van de leiding. Daarnaast kan het ook gaan om een leiding die voor de toevoer van warm water zorgt. Hierbij zou de lek kunnen worden opgespoord doordat dat water warmer is dan de omgevingstemperatuur. Kortom, het komt erop neer dat het water een andere temperatuur heeft dan de ruimte. Dit maakt het met een warmtebeeldcamera makkelijk om de exacte locatie van de lekkage op te sporen. Doordat de apparatuur kostbaar is om lekdetectie mee uit te voeren beschikt niet elke loodgieter hierover.

Mocht een warmtebeeldcamera toch geen duidelijkheid geven over de oorzaak van de lekkage dan kan het nog worden achterhaald met een vochtmeter. Een vochtmeter is echter niets meer dan een apparaatje dat op een bepaalde plaats de hoeveelheid vocht kan meten. Je kunt hiermee dus niet gemakkelijk hele oppervlakten scannen en kijken waar het lek zich bevindt. Dat is dus het nadeel van een vochtmeter en hiermee is het grote voordeel van een warmtebeeldcamera ook weer duidelijk: daarmee kun je over het algemeen veel sneller een lekkage opsporen.

Zit u erover te denken om uw lekkage door middel van lekdetectie te laten verhelpen? Neem dan contact op met hét lekdetectiebedrijf in Amsterdam. Moorman Totaal Techniek is uw specialist in lekkage opsporen.Over de Auteur

Moorman Totaal Techniek is uw specialist in het detecteren van elk soort lekkage.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo