Lekkage opsporen en verhelpen - Artikel Post - Artikel Marketing

Lekkage opsporen en verhelpen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 296 | Aantal woorden: 425 | Datum: | 0 commentaar

Lekkage opsporen met thermografie

Tref je vochtplekken aan in je woning? Bijvoorbeeld op wanden of het plafond? Dan is de kans groot dat er ergens iets lekt. Vocht kan zich op allerlei plekken ophopen. Een vlek op de muur hoeft niet te betekenen dat het lek zich ook op die plek bevindt. Het is vrijwel onmogelijk om met het blote oog de bron van de lekkage aan te wijzen. Voordat je leidingen gaat blootleggen is het verstandig om zeker te zijn van de oorzaak van het lek. Gebruik dus een betrouwbare detectiemethode.

Lekdetectie met warmtebeeld

Hoe kun je een lek opsporen zonder de muur of vloer open te breken? Een bewezen modern technologisch snufje is de warmtebeeldcamera. Met behulp van thermografische beelden kunnen patronen van warmte en kou in beeld worden gebracht. Het beeld van de camera is vergelijkbaar met dat van een foto- of videocamera. Echter worden de kleuren bepaald door de aanwezige warmtestraling. Een temperatuurschaal geeft de temperatuur van iedere tint aan.

De camera kijkt door vloeren, muren en plafonds heen. Er zijn dus talloze handige toepassingen denkbaar. Een daarvan is lekdetectie. Door het gebruik van thermografie is het niet nodig om ook maar iets te slopen voordat het lek is ontdekt. Met thermografie legt een lekdetectie specialist bloot waar warmte en kou zich bevinden. Daar waar warmte ‘lekt’ bevindt zich doorgaans de bron van de lekkage. Zo kan het probleem doelgericht en bij de bron aangepakt worden.

Specialist inschakelen

Vermoed je thuis last te hebben van lekkage? Probeer dan niet zelf op zoek te gaan naar de herkomst van het probleem. De kans is groot dat je schade aan je woning toebrengt. Om zo snel mogelijk van de ellende verlost te zijn schakel je een lekdetectie specialist in. Deze expert zal het lek opsporen door middel van thermografie of andere bewezen methoden. Hak- en breekwerk is niet nodig. Deze vorm van lekdetectie werkt voor vele soorten lekkage. Bijvoorbeeld in leidingen, daken, vloeren, of CV.

Bij lekkage in Hilversum schakel je Leo Hendriksen in. Er staat 24 uur per dag een specialist klaar om aan de slag te gaan.

 

 Over de Auteur

Leo Handriksen Montagebedrijf is expert op het gebied van lekdetectie in Hilversum. Wij staan dag en nacht klaar om je lekkage ter verhelpen met moderne technieken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo