Lekkage? Wat voor effect heeft dit op het stucwerk - Artikel Post - Artikel Marketing

Lekkage? Wat voor effect heeft dit op het stucwerk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 283 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

Een lekkage is vervelend. Niet alleen het ongemak van een vochtig huis en het soms niet weten waar de lekkage zit, maar vooral ook het weer oplossen van de vochtschade die door de lekkage is veroorzaakt.

Lekkage kan erg lelijke plekken achterlaten en het kan lang duren voor de natte muren goed genoeg gedroogd zijn en opnieuw behangen, beschilderd of gestuct kunnen worden. Als dit te snel gebeurd zal het behang, de verf of het stucwerk niet hechten en weer snel loslaten. Het advies is dan ook om de muur na het dichten van het lek enkele maanden te laten drogen. De muur is dan goed gedroogd, maar u hebt ook de kans om ondertussen in de gaten te houden of de lekkage wel echt is opgelost en er niet nog meer lekt. Het zou zonde zijn als u meent dat de lekkage verholpen is, maar er na enkele weken weer vocht door begint te druppelen.

Daarom hebben we voor u enkele tips van Klouwer Stucadoors op een rijtje gezet. Met deze tips kunt u lekkages voorkomen, en in het geval van een lekkage de schade zo veel als mogelijk beperken. Dat is wel zo handig voor uw portemonnee, maar voorkomt ook een hoop ellende bij het regelen van experts en de communicatie met de verzekeraar.

1. dicht een lekkage zo snel mogelijk
Het komt regelmatig voor dat een lekkage ontdekt wordt, maar er niet direct actie wordt ondernomen. Men denkt dat het wel even kan wachten of heeft er simpelweg geen tijd voor. Lekkage kan de muren aantasten, zowel uiterlijk als innerlijk, waardoor de muur instabiel en de woning onveilig wordt!

2. schakel deskundig advies in
Goedkoop is soms duurkoop; laat een deskundig bedrijf met bekwaam personeel de lekkage oplossen en begin hier niet zelf aan als u er geen ervaring mee hebt.

 

Over de Auteur

Klouwer Stucadoors is een all round stucadoorsbedrijf uit Volendam. Met liefde voor stucen en oog voor detail behoren wij tot één van de beste stucadoorsbedrijven uit Noord Holland!

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo