Lekkende kraan - Artikelpost

Lekkende kraan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 389 | Aantal woorden: 351 | Datum: | 0 commentaar

Een lekkende kraan of een ander klein ongemak? Wat vervelend! Maar wat nu? Het is belangrijk om snel en adequaat op te treden. Hoewel het niet opvalt zorgt een lekkende kraan er wel degelijk voor dat er zeer veel water wordt verspeeld. Om exacte cijfers weer te geven: het verbruik van een lekkende kraan is 4 liter water per uur, wat neer komt op 35 kubieke meter per jaar! Dit betekent natuurlijk een hogere rekening. En op een hogere rekening zitten we uiteraard niet te wachten! Het is daarom belangrijk om een erkende specialist in te schakelen om de lekkende kraan te verhelpen. Lekdetectie is bij uitstek geschikt om u snel verder te helpen!

Lekkende verwarming
Ook bij een lekkende verwarming is Lekdetectie de aangewezen partij. Door geavanceerde technieken wordt elk lek tot het verleden gebombardeerd. Voorbeelden van Lekdetectie technieken die gebruikt worden, zijn infrarood en ultrasoon. Afhankelijk van de gevraagde situatie zal de juiste techniek benut worden. Zo wordt infrarood lekdetectie vaak gebruikt bij een lekkende verwarming. Daarnaast is deze methode ook zeer geschikt bij vloerverwarming. De expertise die Lekdetectie ontwikkelt heeft uit zich in zekerheid en kwaliteit. Door de vele vestigingen, door geheel Nederland, is Lekdetectie zeer snel ter plaatse bij elke lekkage. Overdag of 's-nachts heeft geen voorkeur door de 24/7 dienstregeling, Lekdetectie staat altijd snel voor u klaar! Particulier, bedrijf of overheidsinstantie? Lekdetectie treedt voor iedere opdrachtgever met professionalisme en motivatie op.

Contact
Heeft u een lekkende kraan thuis en ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat Lekdetectie u dan helpen. Vakspecialisten zullen snel en moeiteloos uw probleem verhelpen. Bezoek www.lekdetectie.nl voor meer informatie en kijk naar de vele mogelijkheden die het te bieden heeft. De voordelen zullen zich dan snel uiten!

Over de Auteur

Veel levenservaring en al vele vervelende (kleine) situaties meegemaakt. Adviseerd graag over de juiste bedrijven en dergelijke.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo