Lekkende kraan - Artikel Post - Artikel Marketing

Lekkende kraan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Lvlieshout
Gezien: 222 | Aantal woorden: 351 | Datum: Wed, 5 Apr 2017 | 0 commentaar

Een lekkende kraan of een ander klein ongemak? Wat vervelend! Maar wat nu? Het is belangrijk om snel en adequaat op te treden. Hoewel het niet opvalt zorgt een lekkende kraan er wel degelijk voor dat er zeer veel water wordt verspeeld. Om exacte cijfers weer te geven: het verbruik van een lekkende kraan is 4 liter water per uur, wat neer komt op 35 kubieke meter per jaar! Dit betekent natuurlijk een hogere rekening. En op een hogere rekening zitten we uiteraard niet te wachten! Het is daarom belangrijk om een erkende specialist in te schakelen om de lekkende kraan te verhelpen. Lekdetectie is bij uitstek geschikt om u snel verder te helpen!

Lekkende verwarming
Ook bij een lekkende verwarming is Lekdetectie de aangewezen partij. Door geavanceerde technieken wordt elk lek tot het verleden gebombardeerd. Voorbeelden van Lekdetectie technieken die gebruikt worden, zijn infrarood en ultrasoon. Afhankelijk van de gevraagde situatie zal de juiste techniek benut worden. Zo wordt infrarood lekdetectie vaak gebruikt bij een lekkende verwarming. Daarnaast is deze methode ook zeer geschikt bij vloerverwarming. De expertise die Lekdetectie ontwikkelt heeft uit zich in zekerheid en kwaliteit. Door de vele vestigingen, door geheel Nederland, is Lekdetectie zeer snel ter plaatse bij elke lekkage. Overdag of 's-nachts heeft geen voorkeur door de 24/7 dienstregeling, Lekdetectie staat altijd snel voor u klaar! Particulier, bedrijf of overheidsinstantie? Lekdetectie treedt voor iedere opdrachtgever met professionalisme en motivatie op.

Contact
Heeft u een lekkende kraan thuis en ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat Lekdetectie u dan helpen. Vakspecialisten zullen snel en moeiteloos uw probleem verhelpen. Bezoek www.lekdetectie.nl voor meer informatie en kijk naar de vele mogelijkheden die het te bieden heeft. De voordelen zullen zich dan snel uiten!

Over de Auteur

Veel levenservaring en al vele vervelende (kleine) situaties meegemaakt. Adviseerd graag over de juiste bedrijven en dergelijke.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo