FB pix Lekker naar buiten met een buggy - Artikelpost

Lekker naar buiten met een buggy

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2028 | Aantal woorden: 615 | Datum: | 0 commentaar

Je baby is helemaal gezond de eerste paar maanden doorgekomen. En nu het wat groter wordt, en zelfs misschien wel de eerste tandjes zijn doorgekomen, begint het behoorlijk te groeien en zie je dat het ook bewuster van z’n omgeving wordt. Dan is het tijd om veel met je baby uit wandelen te gaan en hem kennis te maken met alle plekjes waar je zelf graag komt. Wat is er nou leuker dan samen op stap te gaan, met een buggy die veilig is en comfortabel is?

De eigenschappen van een buggy

Babyveilig is verantwoord online leverancier van babyartikelen. De veiligheid en het comfort van baby’s en kinderen heeft hun hoogste prioriteit. Ze werken daarom alleen samen met fabrikanten die een buggy levert die aan de hoogst mogelijke veiligheidseisen voldoet maar er ook nog goed uitziet. Verder is Babyveilig zich er zeer van bewust dat je kind naar de veiligheid zich ook comfortabel moet voelen in een buggy. Als hij wil slapen, dan moet dat geen probleem zijn. En als het gaat regenen, dan moet je kleintje beschut liggen zodat hij lekker droog blijft. Maar ook voor jou zijn een aantal kenmerken van een buggy belangrijk. Wil je bijvoorbeeld een luiertas meenemen of wat kleine boodschappen kunnen opbergen, dan moet een buggy daar ook plek voor bieden.

Welke buggy past bij jou?

Als je kindje nog klein is dan kies je vaak voor een klassieke kinderwagen. Zeker als het hoofdje van je baby nog topzwaar is en bovendien veel slaap nodig heeft, is dit een prettige manier van vervoeren. Maar als je kindje al wat meer rechtop kan zitten en graag om zich heen kijkt dan is het tijd voor een buggy. Als je kiest voor een combinatiewagen dan bepaal je zelf of je kindje liggen of zitten naar buiten gaat. Babyveilig heeft diverse combinatiewagen die je zo van wandelwagen tot buggy ombouwt. Er zijn ook modellen waarop je een autostoeltje kunt monteren. Let er bij de buggy op of de voorwielen vast zitten of dat ze wendbaar zijn, hetgeen zeer prettig in de stad is. Compacte en lichte buggy’s zijn eenvoudig op te klappen, praktisch in het openbaar vervoer en handig in een trappenhuis.

Je buggy online bestellen

Je kunt je buggy eenvoudig online bestellen. Let op je wensen. Zoals grote en wendbare wielen, in hoogte verstelbare handgrepen en voldoende ruimte om wat babybenodigdheden of basis boodschappen te vervoeren.Over de Auteur

Netwrite schrijft over zeer uiteenlopende artikelen over huis en tuin, zakelijke dienstverlening etc.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo