FB pix LG airco - Artikelpost

LG airco

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1449 | Aantal woorden: 320 | Datum: | 0 commentaar

LG is de afgelopen jaren veelvuldig bezig geweest met het investeren in de kwaliteitskeuring van de LG airconditioning systemen. Zo probeert LG er zeker van te zijn dat het product kwalitatief gezien tot de markttop behoort. Dit houdt in dat LG airco systemen veelvuldig en intensief getest en gekeurd zijn voordat zij de fabriek uitgaan. Als voordeel voor consumenten is dit met name dat de levensduur en de bedrijfszekerheid van LG airco erg hoog is.

Van LG zijn diverse soorten airco systemen verkrijgbaar, waaronder de wandmodellen. LG airconditioning wandmodellen worden hoog aan de wand gemonteerd. Hierdoor is de luchtverdeling optimaal. Bovendien hoef je geen bouwkundige aanpassingen doen/laten doen, wanneer je kiest voor een LG airco wandmodel.

Het voordeel van de LG airconditioning wandmodellen is met name hun compactheid. Ze zijn vaak redelijk klein, en daarom zeer zeker geschikt voor onder andere slaapkamers, werkkamers, praktijkruimtes en bijvoorbeeld kleine kantoren. Het voordeel van een wandmodel airco systeem is ook met name dat ze weinig geluid produceren. Bovendien zijn er diverse uitvoeringen van LG airco te verkrijgen, zoals een energiezuinige variant of een variant met een invertersysteem.

Op het gebied van airconditioning is een invertersysteem de absolute top. Het regelt namelijk zelf de koel- of verwarmingscapaciteit voor een bepaalde ruimte. Wisselingen in de temperatuur beperk je hierdoor tot de minimale hoeveelheid, waardoor je soms tot wel veertig procent op je energiekosten kunt besparen.Over de Auteur

Airvek verkoopt airconditioning in Rotterdam en omstreken. Waaronder het merk LG. Daarnaast zijn ook andere aircomerken verkrijgbaar bij Airvek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo