LG airco - Artikel Post - Artikel Marketing

LG airco

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: LoraineQuel
Gezien: 891 | Aantal woorden: 320 | Datum: Mon, 2 Apr 2012 | 0 commentaar

LG is de afgelopen jaren veelvuldig bezig geweest met het investeren in de kwaliteitskeuring van de LG airconditioning systemen. Zo probeert LG er zeker van te zijn dat het product kwalitatief gezien tot de markttop behoort. Dit houdt in dat LG airco systemen veelvuldig en intensief getest en gekeurd zijn voordat zij de fabriek uitgaan. Als voordeel voor consumenten is dit met name dat de levensduur en de bedrijfszekerheid van LG airco erg hoog is.

Van LG zijn diverse soorten airco systemen verkrijgbaar, waaronder de wandmodellen. LG airconditioning wandmodellen worden hoog aan de wand gemonteerd. Hierdoor is de luchtverdeling optimaal. Bovendien hoef je geen bouwkundige aanpassingen doen/laten doen, wanneer je kiest voor een LG airco wandmodel.

Het voordeel van de LG airconditioning wandmodellen is met name hun compactheid. Ze zijn vaak redelijk klein, en daarom zeer zeker geschikt voor onder andere slaapkamers, werkkamers, praktijkruimtes en bijvoorbeeld kleine kantoren. Het voordeel van een wandmodel airco systeem is ook met name dat ze weinig geluid produceren. Bovendien zijn er diverse uitvoeringen van LG airco te verkrijgen, zoals een energiezuinige variant of een variant met een invertersysteem.

Op het gebied van airconditioning is een invertersysteem de absolute top. Het regelt namelijk zelf de koel- of verwarmingscapaciteit voor een bepaalde ruimte. Wisselingen in de temperatuur beperk je hierdoor tot de minimale hoeveelheid, waardoor je soms tot wel veertig procent op je energiekosten kunt besparen.Over de Auteur

Airvek verkoopt airconditioning in Rotterdam en omstreken. Waaronder het merk LG. Daarnaast zijn ook andere aircomerken verkrijgbaar bij Airvek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo