FB pix LG airconditioning - Artikelpost

LG airconditioning

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3119 | Aantal woorden: 337 | Datum: | 0 commentaar

LG is een merk dat onder andere airco systemen produceert. De laatste jaren is er veelvuldig geïnvesteerd in de kwaliteit van de airco's. Hierdoor weet je zeker dat je – wanneer je kiest voor LG airconditioning – kiest voor een merk van hoge kwaliteit. Een voordeel van LG airco's is dat de airco wand units voorzien zijn van een luchtreinigingsfilter. Dit filter zorgt er voor dat vuildeeltjes en stofdeeltjes worden verwijderd, maar zorgt ook dat onder andere huisdierharen en pollen verwijderd worden. Daarnaast vangt LG airco geurdeeltjes op, waardoor je voortaan geen last meer hebt van onaangename geuren in huis of op je werkplek.

Wil je dat de LG airconditioning onopvallend aanwezig is, dan kun je kiezen voor cassette units. Deze modellen heeft LG speciaal ontworpen om zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Kenmerkend voor de cassette airco's is toch wel de plafondintegratie. De cassette zelf wordt voor het grootste deel in het plafond geïntegreerd. Het zichtbare gedeelte is het uitblaasrooster. Dit is zeer plat, waardoor de vormgeving slank en modern is. Dit is ideaal voor onder andere winkels, restaurants en kantoren.

Daarnaast is er van LG airconditioning ook een multisplit aircosysteem. Hierbij kun je met één buitenunit tot wel zes binnenunits bedienen. Ideaal wanneer je dus bijvoorbeeld met één aircosysteem zowel de slaapkamer als de woonkamer als de werkkamer wilt voorzien van airco. LG airconditioning biedt ook energiezuinige multisplit systemen aan, waardoor u energiezuinig kunt genieten van de voordelen van airconditioning.Over de Auteur

Airvek verkoopt airco in Rotterdam, waaronder van het merk LG. Andere merken airco systemen die Airvek verkoopt en plaatst, zijn te vinden op de website!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo