Lichtaccenten zetten met tafellampen - Artikelpost

Lichtaccenten zetten met tafellampen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1083 | Aantal woorden: 459 | Datum: | 0 commentaar

 

Ze zijn in bijna elke ruimte van het huis een decoratieve blikvanger: tafellampen. Tafellampen zijn zowel te vinden in woonkamer als in de kinderkamer, slaapkamer, eetkamer en kantoor. Tafellampen verfraaien zelfs een relatief kleine en spaarzaam gemeubileerde gang en dragen met hun licht bij aan een positieve eerste indruk van de woning. Apropos, licht! Met het licht van een tafellamp wordt een bijzonder behaaglijke sfeer bereikt als deze door een dimmer afwisselbaar wordt gemaakt. De rijkdom aan variatiemogelijkheden behoort, hoe dan ook, tot de vele pluspunten van een tafellamp. Speciaal voor mensen die hun woning graag nogeens herinrichten, zijn tafellampen ideaal. Dit omdat tafellampen zich zonder problemen laten verplaatsen en een ruimte steeds weer een ander voorkomen kunnen geven – en dat zonder kosten of andere uitgaven te veroorzaken. Tafellampen krijgen het voor elkaar, een lichtontwerp de beslissende ‘final touch’ te geven. Ze zijn een optimale aanvulling voor de algemene verlichting, bestaande uit pendel-of plafondlampen. Iedereen heeft zijn eigen opvattingen met betrekking tot het samenstellen van een inrichting, tafellampen zijn daarbij vaak de puntjes op de i.

Een garantie voor sfeervol licht: de tafellamp

Of ze nou op het dressoir, de schoorsteenmantel of op een bijzettafel staan – tafellampen zijn ongelooflijk flexibel. Dit betreft ook hun design, dat varieert van eenvoudig-puristisch, extravagant en pompeus tot romantisch-speels. Er zijn bijvoorbeeld ook tafellampen te vinden voor de talrijke liefhebbers van de Florentijnse stijl. Deze tafellampen zijn met hun kunstige bloemversieringen tot echte verzamelobjecten geworden. Een vergelijkbare situatie doet zich voor met de Tiffany-stijl, die een enthousiaste schare fans zal verblijden. Deze traditionele modellen worden nu ook aangevuld door tafellampen met leds. Leds hebben door hun minimale grootte nieuwe mogelijkheden voor designers geopent.  De technische vooruitgang zal daarom vermoedelijk het aanbod aan lampen verder vergroten. Waarbij ook tafellampen die met moderne ledtechniek zijn uitgerust het meest decoratief zijn, wanneer ze zacht, gematigt licht verspreiden. Bij zulke verlichting kan men ’s avonds, na een vaak hectische werkdag, ontspannen en tot rust komen.Over de Auteur

Lampen24 is een onlineshop die u de meest uiteenlopende verlichting voor iedere woon-of kantoorruimte aanbiedt.

In ons ruime assortiment vindt u o.a. plafondlampen, wandlampen, hanglampen, kroonluchters, tafellampen, grondspots, en sfeerverlichting voor zowel binnen-als buitenshuis. Ook voor de bijbehorende lichtbronnen en technische accessoires kunt u bij ons terecht.

 

Contact:

www.lampen24.nl 

e mail: info@lampen24.nl

fon: 050 211 0 211

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo