FB pix Lichtinval in huis bepalen - Artikelpost

Lichtinval in huis bepalen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1413 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

De belangrijkste taak van zonwering is het tegenhouden van de zon, zodat je huis geen bloedhete oven wordt. Maar helemaal donker wil je het natuurlijk niet hebben. Dit is overigens ook niet gezond. Bij een gezond binnenklimaat moet er voldoende daglicht de woning binnenkomen. Bij goede zonwering kun je de lichtinval zelf bepalen. Zo kun je je zonwering dusdanig sluiten dat fel zonlicht de woonkamer niet inkomt, maar dat je nog wel voldoende daglicht hebt. De beste zonwering die hiervoor te koop is, is inmiddels al een klassieker, namelijk jaloezieën.

Jaloezieën bieden je optimale vrijheid om je lichtinval te bepalen

Het grote voordeel van jaloezieën is dat je er alle kanten mee op kunt. Wil je genieten van de volle zon, dan trek je ze op, wil je op het heetst van de dag je ramen helemaal bedekt hebben, dan sluit je je jaloezieën. En dan zijn er nog de vele mogelijkheden om beperkt daglicht in je woning toe te laten met jaloezieën. Je kunt jaloezieën heel summier sluiten of openen, zodat er een klein straaltje daglicht naar binnenkomt en de richting van het lichtinval is zelf te bepalen. Maar jaloezieën moeten niet alleen dienen om het zonlicht tegen te houden. Op veel dagen in het jaar schijnt er amper zon. In dat geval dienen jaloezieën ook als een mooie raambekleding dat goed bij je interieur moet passen. Mooie witte houten jaloezieën bijvoorbeeld.

Geniet van witte houten jaloezieën

Witte houten jaloezieën hebben de prettige eigenschap dat ze gemakkelijk in ieder interieur te plaatsen zijn. Hout is een populaire materiaalsoort dat in veel interieurs terugkomt. Het heeft een natuurlijk en warme uitstraling en is nooit saai. Daarnaast is hout ook zeer duurzaam. De lamellen van je jaloezieën zullen niet snel stuk gaan. De kleur wit staat voor frisheid en reinheid. Met witte houten jaloezieën bereik je deze uitstraling, welk interieur je ook hebt. Ook in een modern interieur waar misschien wat minder hout in voorkomt zullen witte houten jaloezieën schitterend staan en juist een contrast kunnen vormen met andere materiaalsoorten. 

Over de Auteur

23jaloezie.nl biedt het grootste assortiment houten, bamboe, pvc en aluminium jaloezieën met laagste prijsgarantie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo