Matrassen in Breukelen - Artikelpost

Matrassen in Breukelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 207 | Aantal woorden: 411 | Datum: | 0 commentaar

 

Kom voor al uw matrassen naar Breukelen. Wij zijn een beddenzaak, gespecialiseerd in het hebben van comfortabele en mooie matrassen. Naast het verkopen aan particulieren, verkopen wij ook hotelwaardige matrassen aan verschillende hotelketens. Dus mocht jij thuis zoiets hebben van ik wil slapen in een hotelbed, dan zit je met onze matrassen op de juiste weg. Je kunt bij ons de matrassen testen in Breukelen, dus kom snel eens langs en voel wat onze kwaliteit nu daadwerkelijk inhoudt. Ook verzorgen wij matrassen die buigzaam zijn en dus op een elektrisch bedienbaar bed kunnen liggen. Want zeg nu zelf, als je een elektrisch bed hebt mag je nog wel comfortabel liggen op een matras.

 

Ook bedden in ons assortiment

Naast matrassen verkopen wij natuurlijk ook bedden inclusief matras. Deze bedden vind je in onze zaak in Breukelen. Hier kun je hele sets komen als het gaat om de slaapkamer. Van enkel een bed, naar een bed met nachtkastjes en een kast. Alles is mogelijk. Maar een ding is zeker, hoe meer je aanschaft hoe meer korting je krijgt over het totaalbedrag. Bekijk ons gehele assortiment nu online. Hier vind je alle bedden, matrassen uit Breukelen en (nacht)kasten  die wij aan u kunnen verkopen.

Geef uw bezorgmoment door

Wanneer u iets aanschaft bij ons in de zaak of online, bezorgen wij deze geheel gratis bij u thuis. U hoeft enkel uw gegevens achter te laten en wij zorgen ervoor dat de spullen zo snel mogelijk bij u worden geleverd. Zowel online als in de zaak kunt u aangeven wanneer u de spullen het liefst bezorgd wilt hebben. Soms komt het voor dat de matrassen uit Breukelen een langere levertijd hebben, hiervoor zal u halverwege de tijd een verzoek van ontvangen om uw favoriete bezorgmoment door te geven. Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 Over de Auteur

Heeft een bed met matras gekocht bij deze zaak

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo