Meer huis met een dakkapel - Artikelpost

Meer huis met een dakkapel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1018 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

 

Een kleintje op komst en u komt net een slaapkamer te kort? U denkt aan verhuizen, terwijl u eigenlijk heel tevreden over uw huidige woning bent? Uw kinderen gaan studeren, maar er zijn geen kamers voor een studeerkamer meer over? U zou wel een atelier op zolder willen hebben, maar dan moet er meer licht in die saaie, sombere ruimte komen?
Een dakkapel biedt ruimte, licht en mogelijkheden. Kale, donkere zolders, die door hun schuine wanden alleen gebruikt worden voor de opslag van spullen, kunnen met behulp van een dakkapel omgetoverd worden tot mooie, lichte ruimtes waarin het prettig vertoeven is. Donkere opslagruimtes worden sfeervolle slaapkamers, kantoortjes of inspirerende ateliers met het mooiste uitzicht van de woning. 

Een dakkapel creëert meer ruimte zonder dat er een grootschalige verbouwing plaatsvindt. Met een dakkapel krijg je meer woning zonder dat je hoeft te verhuizen. Dat is, zeker in deze tijden, waarin het heroverwegen van de eigen woning steeds vaker een optie is, interessant. Een dakkapel maakt een huis met een aantal vierkante meters groter en dat maakt uw woning direct meer waard. Wanneer u bij het plaatsen van een dakkapel let op een goede isolatie, bespaart u ook nog stookkosten. 

Een dakkapel is dus een goede investering. De kosten zijn niet al te hoog en het ongemak van de verbouwing niet al te groot. Binnen een dag kan een woning al van een dakkapel worden voorzien en komt er extra ruimte beschikbaar. Door de ramen in het dakkapel is het mogelijk dat de bovenverdieping goed geventileerd kan worden. Zo ademt de zolder dus letterlijk de vrijgekomen ruimte die met de dakkapel is ontstaan.

Als u een dakkapel overweegt, is het goed als u zich vooraf goed informeert over de verschillende afmetingen, uitvoeringen en materialen die er mogelijk zijn. Door bij meerdere bedrijven een offerte op te vragen, kunt u de prijzen en mogelijkheden goed met elkaar vergelijken en komen tot een juiste keuze.

Een dakkapel biedt meer licht, lucht en ruimte om te leven.

Over de Auteur

Ronald Molenaar is een freelance tekstschrijver.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo