Met deze producten wordt het tafelen weer ontzettend leuk! - Artikel Post - Artikel Marketing

Met deze producten wordt het tafelen weer ontzettend leuk!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 94 | Aantal woorden: 627 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen verandert zijn of haar tafel vaak genoeg. Het is dan ook niet gek dat je na een tiental keer verschuiven van je huidige tafelaccessoires klaar bent met deze versieringen. In dit artikel geef ik je een paar ideetjes die je kunt gebruiken voor nieuwe combinaties op tafel!

Een fruitmand op tafel

Het is een zo simpel iets, maar vele mensen gebruiken hun fruitmand niet als decoratief item. En dat terwijl hij daar zo goed voor dient, vooral in combinatie met al dat fruit. Er zijn vele design schalen die prachtig op elke tafel staan. Daarnaast valt een fruitmand niet al te veel op, het blijft een beetje op de achtergrond. En dat geeft een subtiel verschil aan het uiterlijk van je tafel.

Etagère

Hou jij van lekkernijen? Dan is een etagère iets wat je direct uit de winkel mee moet nemen! Op een etagère kan je namelijk al je favoriete snoep, koekjes en bakcreaties kwijt. Daarnaast is hij gemakkelijk te verplaatsen en kan je je gasten wat lekkers aanbieden. Of ze kunnen het natuurlijk zelf pakken. Een etagère is erg elegant en kan je kamer dus een stuk levendiger maken, vooral als deze gevuld is dus.

Servies

Iets wat erg belangrijk is en tijdloos moet zijn is het servies. Hier wil je het liefst je hele leven mee kunnen. Vaak is het dan ook een no go om iets uit het lagere segment te halen als je wil dat het servies lang mee gaat. Daarnaast is het van belang om servies voor allerlei soorten gelegenheden te hebben: feestjes, diners en casual gelegenheden. Elke gelegenheid roept dus weer voor een ander soort servies. Een mooi voorbeeld van een goede producent op het gebied van servies is het Engelse Wedgwood. Met dit merk kan je je dinertafel extra sfeer meegeven en deze producent biedt servies voor allerlei verschillende gelegenheden.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring.nl!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo