Met een frisse wind de tuin in - Artikel Post - Artikel Marketing

Met een frisse wind de tuin in

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: annie123
Gezien: 245 | Aantal woorden: 352 | Datum: Thu, 9 Nov 2017 | 0 commentaar

Wie volgend jaar zomer heerlijk wil kunnen genieten in een mooi bloeiende tuin kan nu, nu de koude winter nadert, alvast nadenken over de inrichting van de tuin. Zo kan er in de eerste dagen van het voorjaar al gewerkt worden aan de tuin waardoor er bij de eerste warme temperaturen al in een prachtige tuin genoten kan worden van een goed boek of een barbecue. 

Bij het werken of inrichten van de tuin komt van alles kijken. Mensen met echte groene vingers vinden het waarschijnlijk heerlijk om de tuin wekelijks bij te houden, en zien dit als vorm van ontspanning. Anderen daarentegen, vinden het maar niks en zitten liever in de tuin zonder hier veel voor te hoeven doen. Deze laatste groep kan een hovenier inhuren, maar dit is vrij prijzig. Een beter betaalbare optie is het inrichten van de tuin met planten en struiken die weinig onderhoud behoeven en bovendien het onkruid weghouden. Bodembedekkers bijvoorbeeld. Voorbeelden zijn aardbeienplantjes, adderwortels, alpengemkers, vergeet- mij nietjes, of de bloed ooievaarsbek. Deze prachtige fijne plantjes bloeien lang en houden onkruid uit de tuin. Zo kan er voor minimale input heerlijk genoten worden van een tuin vol mooie bloemen.

Een andere, wat hoger groeiende plant die ook het onrkuid buiten de deur houdt, is salvia. Salvia kan tot één meter hoog worden en heeft prachtige rode, paarse of lila bloemen. Echt een plaatje.

Dus wie volgende zomer in een prachtig onderhouden tuin wil zitten zonder hier veel aan te hoeven werken doet er goed aan nu al een beetje in te plannen welke planten hij of zij in de tuin wil zien. Denk hierbij aan zowel uiterlijk van de plant als praktische zaken. 

Veel tuinierplezier!Over de Auteur

een tuin fan

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo