Met een passe partout krijgt je foto nog meer aandacht - Artikel Post - Artikel Marketing

Met een passe partout krijgt je foto nog meer aandacht

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 252 | Aantal woorden: 368 | Datum: | 0 commentaar

Een foto van je mooiste herinnering, de eerste tekening van je peuter of een schilderij of afbeelding die nét wat extra’s verdienen. Allemaal voorbeelden van momenten waar een lijstje omheen moet. Door je foto of afbeelding te omlijsten met een passe partout voordat je deze in een fotolijst plaatst, benadruk je de foto nog meer en springt de afbeelding er nog beter uit. Bij Fotolijsten.nl bieden wij de passe partouts aan in verschillende kleuren en vromen. Daarmee past uw lijst altijd in elk interieur.

Een fotolijst passend maken

Heb jij thuis nog een mooie fotolijst liggen, maar is je foto te klein voor deze lijst. Uiteraard kun je er dan voor kiezen een nieuwe fotolijst te kopen, maar wellicht is een passe partout kopen ook een optie. Vaak is dit een stuk goedkoper en blijft je oude fotolijst niet in de kast liggen. Daarbij komt dat al je foto er vaak nog beter uitkomt met een passe partout eromheen. Passe partouts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, zodat ze in elk interieur toepasbaar zijn. De passe partouts die verkrijgbaar zijn bij Fotolijsten.nl worden geproduceerd van karton. De speciale samenstelling van dit karton zorgt ervoor dat de foto’s niet aangetast worden door de passe partout. Ook wanneer de foto uit de lijst verwijderd wordt, zal deze nog steeds van uitstekende kwaliteit blijken.

Online bestellen

Voor het kopen van een passe partout is het niet meer nodig om naar de winkel te gaan. Met een paar klikken geef je de gewenste kleuren, afmetingen en uitvoeringen aan. Daarna is het mogelijk de bestelling bij je thuis te laten afleveren. Wij maken het je dus erg gemakkelijk. En wanneer je vragen hebt over je bestelling of wel wat advies kunt gebruiken, neem je gewoon contact op met de klantenservice van de webshop van Fotolijsten.nl.Over de Auteur

Op Fotolijsten.nl vindt u het grootste assortiment fotolijsten, wissellijsten, passe partouts en ophangsystemen van Nederland. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo