Met een zitzak lig je erg comfortabel! - Artikelpost

Met een zitzak lig je erg comfortabel!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 172 | Aantal woorden: 945 | Datum: | 0 commentaar

Ben je die stijve en harde stoelen zat? Een zitzak is een uitstekende oplossing als je heerlijk achterover wilt zitten in je eigen persoonlijke reuzenkussen. 
Waarom goed als het ook beter kan? Een zitzak heeft vele voordelen ten opzichte van een doodnormale stoel. Je kunt het gemakkelijker verplaatsen, het neemt weinig ruimte in beslag en het ziet er ontzettend leuk uit! Daarnaast is de hoes heel gemakkelijk te verwijderen en te wassen. 

Waarom een zitzak kopen?

Een zitzak is een super veelzijdige en compacte stoel/bank.  De vulling vormt zich automatisch om jouw lichaamsbouw zodat je niet veel moeite hoeft te doen om de juiste zit of ligpositie te vinden. Alles wat een normale stoel kan, kan een zitzak ook maar dan veel comfortabeler!

5 hele goede tips bij de aanschaf van een zitzak


Tip 1: Haal een zitzak bij een zitzakken expert! Comfort is belangrijk maar wat nog belangrijker is, is de zithouding. Zoek naar een echte zitzakkenstore die niet alleen leuke designs en kleuren verkoopt, maar ook bekommert om de gezondheid van zijn klanten. Een slechte zithouding kan voor problemen zorgen, zoals hoofdpijn, gewrichtsklachten en stress. Een zitzak kopen is niet een alledaagse zaak, dus daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken!


Tip 2: Bedenk wat je gaat doen met je zitzak. Is de zak alleen bedoeld om erin te relaxen of wil je er ook in kunnen werken? Als je heerlijk wilt zitten of liggen dan is een klassieke zitzak meestal voldoende. Voor een langdurige zit is het beter om een zitzak stoel te kopen. Je kunt hiermee urenlang werken, filmmarathons houden of gamen zonder rugklachten. 


Tip 3: Zoek naar de juiste vulling! De meest betrouwbare vullingen zijn EPS-parels en polystyreenkorrels. EPS-parels zijn vooral ergonomisch en zijn ontzettend handig als je rugklachten hebt. Polystyreenkorrels zijn gemaakt van piepschuim die je extra comfort geeft. Het materiaal is heerlijk zacht en ook goedkoper dan EPS. 


Tip 4: Weet of je de zitzak binnen of buiten wilt gebruiken. Voor buiten zijn er namelijk speciale buitenzakken. Deze zijn bestendig tegen regen of sneeuw zodat je het gewoon in je achtertuin kunt houden. Een normale zitzak buiten zetten kan natuurlijk ook, maar denk er dan goed aan dat je deze weer naar binnen haalt wanneer er een stortbui in zicht is. De levensduur zal aanzienlijk worden verkort als je een klassieke zitzak helemaal laat natregenen!

 

Tip 5: Kijk waar het materiaal van gemaakt is. Zitzakken gemaakt van leer en suède gaan langer mee dan die van polyester of katoen. Vraag jezelf af: ‘Hoe vaak ga ik de zitzak gebruiken’? Zijn de zitzakken bedoeld voor een wekelijkse visite, dan kun je een zitzak kopen van katoen of polyester. Deze zijn vaak ook wat goedkoper, maar desalniettemin gaat dat niet ten koste van de comfort! Als je de zitzak dagelijks voor een lange periode gebruikt, dan is het aangeraden om voor leer of suède te kiezen.

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Zitzakkenstore.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[308 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo