Mexicaanse of Braziliaanse hangmat - Artikel Post - Artikel Marketing

Mexicaanse of Braziliaanse hangmat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 88 | Aantal woorden: 472 | Datum: | 0 commentaar

Mexicaanse hangmat

Hangmatten zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je hangmatten met een spreidstok en hangmatten zonder een spreidstok. Hangmatten met een spreidstok hebben het nadeel dat ze minder stabiel zijn. Een voordeel is dat ze mooi ogen omdat ze altijd breed uithangen.Wij hebben gekozen om alleen hangmatten zonder spreidstok te verkopen, omdat we deze hangmatten als het meest comfortabel beschouwen.

 

Wij verkopen 2 typen hangmatten zonder spreidstok, namelijk de Braziliaanse hangmat en de Mexicaanse hangmat. De Braziliaanse hangmat is gemaakt van stof, ook wel doekhangmat genoemd, terwijl de Mexicaanse hangmat normalerwijs geweven is van dunne katoenen draden. De Mexicaanse hangmat is zeer flexibel en neemt zeer goed de vorm van het lichaam aan waardoor die ideaal ligt.

 

Wil je een hangmat ophangen in de tuin dan is het natuurlijk belangrijk dat je ophangpunten hebt. Een tweetal bomen of palen op de juiste afstand is ideaal, maar een hangmatstandaard is ook een goede oplossing. Zijn de ophangpunten te ver van elkaar dan kun je natuurlijk altijd touwen gebruiken om de hangmat op te hangen.

 

De meeste hangmatten zijn van katoen. Dus denk er wel aan de hangmat bij slecht weer binnen te halen. Ga je zorgvuldig met een hangmat om dan gaat die gemakkelijk 10 jaar of meer mee.

 

Voor een hangmat geldt dat de de ideale ligpositie een diagonale is. Koop de hangmat dus altijd voldoende breed, vooral als je er langere tijd in wilt liggen.

 

Hangmatten zijn natuurlijk niet alleen heerlijk om in te liggen maar ook decoratief. Speciaal de hangmatten afgewerkt met franje aan de zijkanten zijn een lust voor het oog. Voor de Mexicaanse hangmatten geldt bovendien dat ze hand geweven zijn. Ieder exemplaar is dus uniek en vaak een kunstwerk op zich.

 

De Mexicaanse hangmatten hebben in principe allemaal dezelfde lengte, namelijk ruim 400cm, alhoewel er speciale exemplaren zijn van kortere lengte voor gevallen waarin en minder ruimte is. De Braziliaanse hangmatten zijn er alle verschillende lengtes.  Echter zoals boven als gemeld, koop een hangmat altijd voldoende breed (en lang) wat dat ligt het comfortabelst.

 

 

 

 

 

 

 Over de Auteur

Herman is eigenaar van Icolori. Een webbedrijf gespecialieerd in de verkoop van Mexicaanse hangmatten en Mexicaanse dekens. Deze worden via 5 websites in heel Europa verkocht.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo