Mimeo is het warenhuis die webwinkels bij elkaar brengt - Artikelpost

Mimeo is het warenhuis die webwinkels bij elkaar brengt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 310 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Om een geschikte aanbieder te vinden voor de producten waar je naar op zoek bent, is er nu het webwarenhuis Mimeo. Hierbij draait het niet om het vinden van de laagste prijs van een specifiek product, maar draait het om inspiratie. Als je nog niet een idee hebt wat je voor een bepaalde gelegenheid moet kopen, kun je bij Mimeo inspiratie opdoen. Dit kan gaan om verjaardagen, feestdagen of jubileums.

Mimeo is een platform om problemen op te lossen. Hierbij kun je denken aan cadeautips voor mensen die houden van gadget, baby shouwers, wereldreizigers. Je hoeft het allemaal zelf niet meer uit te zoeken. Mimeo is je buddy in je zoektocht naar cadeau’s of misschien wel producten voor jezelf. Wanneer je zelf een reis moet maken en direct wat producten moet aanschaffen om je reislijst compleet te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of Mimeo staat voor je klaar met de oplossing.

In een winkelstraat moet je vaak eerst kilometers afleggen om het juiste product in handen te hebben. Nu ga je met hetzelfde gemak langs de website van Mimeo om inspiratie op te doen. Daarna kun je altijd nog besluiten om de deur uit te gaan, of hert product direct online aan te schaffen. Het belangrijkste voordeel is niet alleen de tijdwinst die je hiermee behaald, maar ook zal je producten tegenkomen die je niet snel in de winkelstraat tegenkomt. In tegenstelling tot andere warenhuizen worden de producten niet direct verkocht onder één warenhuismerk, maar laat Mimeo je kennis maken met andere webwinkels die je normaal niet via de Google zoekopdrachten zou ontdekken.

Mimeo is een verzamelwebsite met de presentatie van product naar jouw behoefte. Zo heb je op 1 pagina alles wat je zou willen weten zonder daarvoor zelf op zoek te gaan naar ideeënOver de Auteur

Mimeo is een online websitewarenhuis met een grote hoeveelheid aan webwinkels onder 1 dak

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo