Minder gevaar bij brand door een brandladder - Artikelpost

Minder gevaar bij brand door een brandladder

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 970 | Aantal woorden: 517 | Datum: | 0 commentaar

Zo brengt u uzelf sneller in veiligheid

Uw huis is een brandveilige plek, toch kan er door omstandigheden altijd brand ontstaan. Er is sprake van kortsluiting, u laat per ongeluk een kaars aanstaan of een lamp brand door. Deze oorzaken zijn niet altijd te voorzien, zij komen uit het niets en kunnen leiden tot grote gevaren. Vooral wanneer de brand u naar een nauwe hoek in de woning drijft kunt u zich in een gevaarlijke situatie bevinden. Het is daarom fijn als u een remedie heeft tegen deze situatie, als brand ontstaat kan het namelijk al snel uitspreiden. Deze remedie vindt u in de vorm van een brandladder, welke u gemakkelijk bestelt bij Vluchtladdershop.

 

De brandladder kan uw leven redden

Want met een brandladder kunt u uzelf en anderen spoedig in veiligheid brengen wanneer er sprake is van brand. De ladder is een ideale uitweg die u zelf kunt creëren. Met deze ladder kan iedereen snel het huis verlaten, ook wanneer er op een andere verdieping brand is ontstaan. Het kan bevestigd worden op een raamkozijn, vervolgens kunt u een veilige afdaling maken naar de grond. U en uw huisbewoners kunnen een voor een de afdaling maken, totdat iedereen in veiligheid is gebracht. Een afdaling vanaf de eerste verdieping duurt dankzij de brandladder maar enkele seconden, binnen een minuut kunnen meerdere personen dus al veilig op de grond staan.

 

Waar moet u de brandladder gebruiken?

U kunt de ladder op verschillende plekken gebruiken, het is aan te raden deze neer te leggen op een plek die makkelijk bereikbaar is. Als u 's nachts wakker wordt van brand dan is het fijn als uw brandladder al naast uw bed ligt, zorg daarom dat een ladder aanwezig is op de locatie waar u zich meestal bevindt. Zo kunt u op ieder moment, zelfs als u slaperig bent, handelen en iedereen in veiligheid brengen. Een brand op de eerste verdieping zorgt voor een gevaarlijke situatie voor iemand op de tweede verdieping. Deze zal in dit geval vaak via een brandladder in veiligheid gebracht moeten worden.

 

Welke brandladder heeft u nodig?

 

Er zijn verschillende modellen van de brandladder beschikbaar. Zo zijn er verschillende lengtes, er zijn speciale brandladders voor de eerste verdieping maar ook voor de tweede. Zorg altijd dat u een brandladder heeft die aansluit op de lengte van uw woning. U wilt tenslotte niet dat de brandladder veel te kort is, dit kan nog steeds leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Voorkom dan ook ieder gevaar en bestel de juiste ladder voor uw woning, zo bent u gegarandeerd van een snelle ontsnapping bij brand.Over de Auteur

Sjoerd Groen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo