Minder huis, meer thuis - Artikelpost

Minder huis, meer thuis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 194 | Aantal woorden: 491 | Datum: | 0 commentaar

De inrichting van een huis kan gezien worden als een weerspiegeling van de bewoner. Voor de een is het makkelijk om zijn of haar stijl over te brengen in de woning, maar voor een ander is dit een hele uitdaging. Als jij bij de laatste categorie hoort, zijn hier wat tips over het inrichten van je huis, met name gericht op een landelijke stijl.

 

Landelijke stijl

Een landelijk interieur straalt rust en ruimte uit. Belangrijke elementen in deze stijl zijn onder andere handwerk en natuurlijke materialen, zoals linnen en wol. Daarnaast wordt er ook vaak gebruik gemaakt van hout en steen, denk aan een vloer van houten planken in vaak een lichte kleur, zoals een grijstint. Basiskleuren van een landelijke stijl zijn namelijk natuurlijk tinten zoals diverse kleuren grijs, wit en bruin tinten.

Nu we je een beeld hebben gegeven van wat een landelijke inrichting nu precies is, kunnen we verder met het geven van wat tips om deze stijl helemaal jouw eigen te maken.

 

Accessoires

Dit is misschien wel de meest diverse tip die je kunt krijgen. Een inrichting staat natuurlijk al met meubels zoals een bank, stoelen en een tafel. Maar daarnaast kun je deze grote elementen aankleden met accessoires, denk bijvoorbeeld aan kussens op de bank. Met deze kussens kun je helemaal je eigen kant op gaan. Je kunt kiezen voor natuurlijke tinten die bij de landelijke stijl passen, maar ook kun je kiezen voor juist wat gewaagdere kleuren die je dan ook weer terug kunt laten komen in andere plekken in het huis.

Naast kussen kun je ook verder kijken dan de meubels die je al hebt staan en kun je je woning verder aankleden met typische landelijke elementen, zoals een vaas met takken, wat echt een landelijke sfeer geeft.

 

Luxe touch

Een landelijke stijl is best wel een basisstijl die je met veel andere stijlen zou kunnen combineren. Zo zou je de kant van luxe op kunnen gaan. Dit hoeft niet gelijk in grote hoeveelheid in je woning terug te komen, maar ook hier kun je weer kiezen voor accessoires op het gebied van een luxe touch. Denk bijvoorbeeld aan deurkrukken. Misschien een vreemd voorstel, maar het kan een groot verschil maken. Dit kan een eerste stap zijn tot een landelijke stijl in combinatie met luxe en een stap tot het je eigen maken van je huis, je thuis.Over de Auteur

De auteur heeft veel kennis over interieurstyling. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo