FB pix Minimalistisch Interieur is terug !! - Artikelpost

Minimalistisch Interieur is terug !!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1996 | Aantal woorden: 1246 | Datum: | 0 commentaar
Moderne minimalistische ontwerpen zijn niet de oude, koude en harde decoren van jaren geleden. De nieuwe look voor minimalistische interieur is tegenwoordig een zachter look, meer persoonlijk en gemakkelijker om mee te leven. Als u het prettig vindt om uw woning  georganiseerd, netjes en opgeruimd te houden en u rommel, in welke vorm dan ook, niet accepteerd is dit zeer waarschijnlijk een look die voor u goed zal werken.

Uw woning 'spik en span' en rommel vrij houden kan hard werken zijn, maar uw beloning in een minimalistisch interieur zal de moeite waard zijn! Het is een zeer eenvoudige, ontspannen look, die een vorm van echte rust in uw woning zal geven, een eigentijds gevoel!

Muren en kleur:

Natuurlijk is wit de ultieme kleur voor ieder minimalistisch interieur. Maar u kunt ook kiezen voor een zachter look met warme neutrale kleuren uit de natuur. Probeert u eens steen, beige, taupe, bruin en zelfs groen, als uw basiskleuren 'bleek en interessant' zijn kunt u voor de accenten heldere en velle kleuren gebruiken
Accenten creeeren voor een heel subtiele introductie van kleur, of een hele muur of bank voor een groter statement!  Helder rood is een goede keuze of een andere heldere kleur. Als alternatief kunt u kiezen voor een gewone donkere natuurlijke tinten, diep groen of bruin.

Meubilair:

Houd het minimalistische interieur iets eenvoudig maar toch stijlvol en modern. Veel natuurlijke materialen zoals hout (vooral donker hout), donker leer, wit of zachte natureltinten gecombineerd met chroom, glas, spiegel en roestvrij staal. Lage meubels met een moderne look en minimalistische uitstraling die uw kamer veel ruimtelijker en overzichtelijk maken!

Vloeren en Ramenbekleding:

Minder is meer met een minimalistische stijl. Kies gewoon een houten vloeren waarop echt geleefd kan worden voor een eenvoudige effect. Maar vergeet niet om een ‚Äč‚Äčtapijt of carpet toe te voegen, voor de extra sfeer en stijl.

Houd uw raambekleding eenvoudig. Ees simpel vouwgordijn, houten luiken of markies geven een zeer minimalistische kijk, de sfeervolle aanblik kan je een erg prettig gevoel geven. Kies anders voor een eenvoudig, neutraal gordijn aan een roede. Uw planten in de vensterbank altijd symetrisch houden.

Accessoires:

Eigenlijk vormen deze maar een kleine aanvulling, u wilt uit de rommel blijven dus daarom kiest u juist voor een minimalistisch interieur. Zorgvuldig gepositioneerde accessoires om de look te voltooien en uw huis te maken tot een thuis.

Een groot, zeer treffend beeld of schilderij zal een beter statement maken dan een aantal verschillende en kleinere accessoires. Kies iets waarop u echt trots bent, blij van wordt en het enthousiast aan iedereen laat zien! De kleuren die hierin verwijkt zijn zullen waarschijnlijk ook de verdere keuze bepalen voor de rest van uw accessoires zoals kussens, vazen, kandelaars en lampen.

Inspiratie en Tips:

Het inrichten van een succesvol minimalistisch interieur vergt veel inspiratie en denkwerk,  maar uiteindelijk zullen de resultaten zeer bevredigend zijn. Een mooi, schoon en nette kamer, met een rustige, sfeervolle en kalmerende uitstraling. Precies het soort kamer waar u wilt ontspannen als u thuiskomt na een dag hard werken!

Kijk rond op woonboulevards, decoratie- en woonwinkels of lees veel over het onderwerp interieur. Mocht u inspiratie te kort komen, tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om  een interieurontwerp te laten maken die aan al uw wensen voldoet. Dit is de perfecte leidraad om van uw huis een sfeervolle en vertrouwde plek te maken., een echt thuis gevoel.!

Nog een paar tips voor u:

-       Beperk jezelf met 1 of 2 accessoires voor elk muuroppervlak.

-       Laat u goed informeren over het beheren van uw opslagruimte.

-       Een interieurontwerp heeft u tegenwoordig al vanaf 195 euro.

-       Denk eraan “minder is meer met een minimalistische stijl”.


Over de Auteur

Sfeervol interieur en interieurontwerp!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo