FB pix Naar buiten met draagzak baby - Artikelpost

Naar buiten met draagzak baby

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1882 | Aantal woorden: 640 | Datum: | 0 commentaar

Als versgebakken ouder ontstaat er direct een liefdevolle band met je baby.

Met name in het eerste levensjaar is het natuurlijk om je baby dicht bij je te hebben en zelfs steeds tegen je aan te willen houden. Dat is wat een baby zelf ook het prettigst vindt. Lichamelijk contact met een van de ouders geeft je kind veiligheid en geborgenheid. Het kan heerlijk wegkruipen en genieten van jouw lichaamswarmte, helemaal als het buiten kouder wordt. In veel culturen is het de normaalste zaak van de wereld om met een draagzak baby rond te lopen. De huidige draagzak baby is een moderne vertaling van een eeuwenoud gebruik. Het geef jouw baby precies waar hij behoefte aan heeft en is een verlengstuk van de zwangerschap.

 

Het gebruik van draagzak baby

Als je baby pasgeboren kunt het best een stevige babydraagdoek gebruiken. Dit is verstandig tot de leeftijd van een half jaar. Als de nekspieren van je baby sterker zijn na dat half jaar, kan het hoofdje rechtop blijven staan en kun je overgaan tot het gebruik van een draagzak baby. Je draagt je baby eerst dicht tegen je aan met het gezichtje naar je toe, maar naar verloop van tijd kun je je kindje draaien en kan hij de de wereld inkijken. Dat is goed voor de ontwikkeling. Als je kind zwaarder gaat wegen, is het slimmer om de draag op je rug te dragen. Dat is ook beter voor jou.

Draag je hem op je buik, dan kan je kindje de wereld om zich heen goed opnemen. Je draagt

 

Een draagzak baby bestellen

Je kunt je draagzak baby heel eenvoudig online bestellen. Er zijn veel handige en veilige draagzakken baby van uitstekende merken zoals Cybex, Ergobaby en BabyBjörn. Babyveilig is een online babywinkel met de nadruk op veiligheid. Als je hier een draagzak baby aanschaft, kun je erop rekenen dat je een duurzaam product koopt en dat deze vervaardigd is van stevig en babyveilige materiaal. Ook het draagcomfort is voor Babyveilig essentieel. Dat comfort geldt voor zowel je baby als voor jou. Als jullie beiden veel plezier hebben van de draagzak baby wordt het uitstapje een heerlijke belevenis.

 

 Over de Auteur

Netwrite schrijft over uiteenlopende onderwerpen. De insteek van de artikelen is veelal informatief en helpen bij het maken van een keuze.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo