FB pix Namaco makelaar Almere wordt Alexvankeulen.nl - Artikelpost

Namaco makelaar Almere wordt Alexvankeulen.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1811 | Aantal woorden: 652 | Datum: | 0 commentaar

Namaco is een landelijke makelaarsorganisatie die ook werkzaam is in Almere en omstreken. Namaco is de afkorting voor Nationaal Makelaars Collectief. Na een goede samenwerking van meer dan 10 jaar gaat de makelaar Almere zelfstandig verder onder Alex van Keulen. Alex van Keulen is geen onbekende in het vak. Ze werken onder meer mee aan het bekende tv-programma “Uitstel van executie”. En gaan ook voor het nu al spraakmakende woonprogramma “Kopen zonder kijken” een belangrijke bijdrage vervullen.

 

Werkgebieden zijn Almere en Lelystad

Almere is tegenwoordig een volwaardige stad waar veel mensen plezierig wonen, werken en leven. Almere heeft een enorm breed aanbod aan woonmogelijkheden. Van aantrekkelijke appartementen tot volwaardige seniorenwoningen en zelfs vrijstaande huizen in het bos. Er zijn zeer veel mogelijkheden, u kunt er zelfs uw eigen huis geheel naar smaak laten bouwen. In Almere zijn er veel mogelijke nieuwbouwprojecten verspreidt over verschillende delen van de stad.

Alexvankeulen.nl kent de woningmarkt in Almere als geen ander. Ze zijn volledig thuis in deze stad en exact op de hoogte van de verschillende marktsegmenten en (toekomstige) nieuwbouw. Bovendien hebben ze een goed beeld van het verloop van de huizenprijzen in het verleden maar ook in de toekomst. Alex van Keulen staat bekend om de persoonlijke begeleiding en hun uitgebreide advies.

 

De makelaar Almere

 

Samen met u bespreekt Alex van Keulen uw wensen en eisen. Onmiddellijk vertalen ze dat naar geschikte wijken en woningen die binnen uw budget passen. Deze makelaar Almere weet precies de aankoop- en verkoopmotieven en kent alle voordelen en nadelen van iedere specifieke wijk. Ze volgen nauwkeurig de prijsontwikkelingen per woningtype en per wijk en kunnen daardoor samen met u een succesvolle strategie voor uw biedingen vaststellen. U kunt bij deze makelaar Almere ervoor kiezen alle werkzaamheden aan de makelaar over te laten maar u kunt ook bepaalde activiteiten zelf doen. Als u uw huis zelf wilt verkopen heeft u de keuze uit een premium of een excellent pakket. Hierbij bepaalt u zelf hoeveel hulp en advies u van de makelaar inkoopt. Wat uw keuze ook is, uw belang staat voor dit makelaarskantoor altijd bovenaan. De betrouwbare makelaar Almere houdt niet van verkooppraatjes maar wel van een goed verhaal.Over de Auteur

Netwrite schrijft over zeer uiteenlopende artikelen in o.a. de automotive branche, zakelijke dienstverlening en B2C markt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo